WIŚNIA Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 [emoji84] z czereśni szpak nadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 dziś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_osowa Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 hello, dzisiaj coś było? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Oficjalnie nic, bo brakło chętnych Osobiście też dzisiaj kompletnie nie miałem czasu ruszyć się z domu.A tak w ogóle to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Siemka, auto w sobotę odebrane, to co usłyszałem od mechanika gdy odbierałem auto po prostu mnie zaskoczyło? bo nie wiem jak mam to inaczej delikatnie nazwać... Co się okazało głównym winowajcom wycieku oleju była... chłodniczka oleju... Podobno tylko uszczelka puściła i stąd taki duży wyciek, ale oczywiście wymienił całą chłodniczkę, na większą,tzn grubszą. Skrzynia zrzucana nie potrzebnie, jednak dwumasa u mnie jest, ale zimmering też wymienił. Całe 73 złote dokładnie. Zacisk wymieniany dwa razy bo leciał płyn. Szkoda że nie sprawdził dokładnie skąd jest wyciek, mimo że i mnie diagnosta na stacji wprowadził w błąd że to uszczelniacz. Auto półtora tygodnia stało co też woła o pomstę do nieba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Siemka, auto w sobotę odebrane, to co usłyszałem od mechanika gdy odbierałem auto po prostu mnie zaskoczyło? bo nie wiem jak mam to inaczej delikatnie nazwać... Co się okazało głównym winowajcom wycieku oleju była... chłodniczka oleju... Podobno tylko uszczelka puściła i stąd taki duży wyciek, ale oczywiście wymienił całą chłodniczkę, na większą,tzn grubszą. Skrzynia zrzucana nie potrzebnie, jednak dwumasa u mnie jest, ale zimmering też wymienił. Całe 73 złote dokładnie. Zacisk wymieniany dwa razy bo leciał płyn. Szkoda że nie sprawdził dokładnie skąd jest wyciek, mimo że i mnie diagnosta na stacji wprowadził w błąd że to uszczelniacz. Auto półtora tygodnia stało co też woła o pomstę do nieba niezła przygoda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu10 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Planuje ktoś robić program na wiosnę ? może zbierze się jakaś mała garstka osób to gdzieś coś taniej sie wymyśli Edytowane 26 Stycznia 2015 przez michu10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 wysłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 w końcu spadło trochę śniegu można polatać bokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Dej mu na zimnym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi