eltom Opublikowano 25 Stycznia 2015 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Oficjalnie nic, bo brakło chętnych Osobiście też dzisiaj kompletnie nie miałem czasu ruszyć się z domu.A tak w ogóle to
ŁukaszA4 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Siemka, auto w sobotę odebrane, to co usłyszałem od mechanika gdy odbierałem auto po prostu mnie zaskoczyło? bo nie wiem jak mam to inaczej delikatnie nazwać... Co się okazało głównym winowajcom wycieku oleju była... chłodniczka oleju... Podobno tylko uszczelka puściła i stąd taki duży wyciek, ale oczywiście wymienił całą chłodniczkę, na większą,tzn grubszą. Skrzynia zrzucana nie potrzebnie, jednak dwumasa u mnie jest, ale zimmering też wymienił. Całe 73 złote dokładnie. Zacisk wymieniany dwa razy bo leciał płyn. Szkoda że nie sprawdził dokładnie skąd jest wyciek, mimo że i mnie diagnosta na stacji wprowadził w błąd że to uszczelniacz. Auto półtora tygodnia stało co też woła o pomstę do nieba
dobis1 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Siemka, auto w sobotę odebrane, to co usłyszałem od mechanika gdy odbierałem auto po prostu mnie zaskoczyło? bo nie wiem jak mam to inaczej delikatnie nazwać... Co się okazało głównym winowajcom wycieku oleju była... chłodniczka oleju... Podobno tylko uszczelka puściła i stąd taki duży wyciek, ale oczywiście wymienił całą chłodniczkę, na większą,tzn grubszą. Skrzynia zrzucana nie potrzebnie, jednak dwumasa u mnie jest, ale zimmering też wymienił. Całe 73 złote dokładnie. Zacisk wymieniany dwa razy bo leciał płyn. Szkoda że nie sprawdził dokładnie skąd jest wyciek, mimo że i mnie diagnosta na stacji wprowadził w błąd że to uszczelniacz. Auto półtora tygodnia stało co też woła o pomstę do nieba niezła przygoda....
michu10 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Planuje ktoś robić program na wiosnę ? może zbierze się jakaś mała garstka osób to gdzieś coś taniej sie wymyśli Edytowane 26 Stycznia 2015 przez michu10
Maniu. Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 w końcu spadło trochę śniegu można polatać bokiem
Rekomendowane odpowiedzi