karpatka Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Oglądałem dziś A4 w Gnieźnie. Ale same trupy :/ To nie taki łatwy temat jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Przemek dzięki za spot i innym też dzięki za przybycie, miło było poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BF10 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Bartek i Przemek - Miło było Was poznać Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekzks Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Oglądałem dziś A4 w Gnieźnie. Ale same trupy :/ To nie taki łatwy temat jest. Nie jest nie jest ja pamiętam jak jeździłem za swoim .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dawać foto z nowego stawu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 [emoji111] siema nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 [emoji111] siema nabazgrane z Tapatalka Któż to nas zaszczycił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 [emoji111] siema nabazgrane z Tapatalka Któż to nas zaszczyciłStary wyjadacz nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 ja rowniez dziekuje za Nowy Staw, jak pisalem juz na fb nie obylo sie bez obejrzenia auta przez policjantow..... ale naszczescie trafilem na normalnych z ktorymi mozna bylo normalnie pogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 tu sobie zobacz z kilku źródeł zdjęcia A tablicy przedniej nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BF10 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Przemek,chyba Cie lubią Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Oglądałem dziś A4 w Gnieźnie. Ale same trupy :/ To nie taki łatwy temat jest. Kup moje za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Przemek,chyba Cie lubią Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka jedziesz przed takim i cały czas w lusterko lampisz.. auto jest kosa dobrze, że obok niego często staje to na zdjęcia się załapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BF10 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Przemek,chyba Cie lubią Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka jedziesz przed takim i cały czas w lusterko lampisz.. auto jest kosa dobrze, że obok niego często staje to na zdjęcia się załapie Bartek masz rację,auto kosa Ale Twoje też Aż napatrzeć się nie mogłem na Wasze auta Dobrze że Panowie policjanci w porządku Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez BF10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 mój taki fabryczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 rozkrecisz gwint i bedzie dobrzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BF10 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 mój taki fabryczny...Jest git Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka rozkrecisz gwint i bedzie dobrzeb Jeszcze niżej? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 rozkrecisz gwint i bedzie dobrzeb mam jeszcze trochę chemii w zanadrzu, może środek do czyszczenia pieców i kominków lub płyn hamulcowy do tego klucz do filtrów z łańcuchem i może się ruszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi