musti Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 O tym samym dzisiaj właśnie myślałem No to zbierzcie się kiedy przy weekendzie i zapraszam do siebie na grilla O info pytajcie Jędrka lub Buła87
przemciotorun Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 musti a tam do Ciebie idzie autem podjechac pod dzialke czy trzeba zostawic gdzies przed brama?
musti Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 musti a tam do Ciebie idzie autem podjechac pod dzialke czy trzeba zostawic gdzies przed brama? Przemo na airze dasz radę
jedrekx Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Edytowane 13 Marca 2016 przez jedrekx
FroS-t Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 p.s Jędrek jak będziesz w miarę trzeźwy zrób jakieś ładne fotki aut na bukowinie, kurcze szkoda że nie dam rady ale obiecuje sobie że za rok zrobię wszystko żeby zawitać na zlocie to polecimy razem no i mam nadzieje że pojawi sie kilka modów u mnie do tego czasu i nie będzie wstyd jechać Rozumiem że będzie spot jak wrócisz ????
jedrekx Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 postaram się jakieś fotki pstryknąć, w sumie... co roku się staram i średnio wychodzi ale aparat oczywiście biorę
Rekomendowane odpowiedzi