kedo666 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 jak już mówiłem wcześniej dla mnie bomba , a co do pucowania fury to już mi się odechciało jak nie zauważyłem jak parkowałem auto pod jakimś drzewkiem po 2 dniach musiałem jechać coś załatwić przychodzę a całe auto w żywicy ciekawe jak to usunąć mam nadzieje że te deszcze coś zaradzą xD
eltom Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Kedo, powiem tak - polecam wizytę na myjni
FroS-t Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To myślę że na początku Maja można ustalać termin jak pogoda dopisze, może Jastarnia albo Darłówko ostatni ciągle do Darłówka latałem chyba że macie inne propozycje? mówię tu na razie o wyjeździe na jeden dzień oczywiście
WIŚNIA Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja mam już taki wyjazd z Karpatką zaliczony,dojechało jeszcze kilka osób z Wrocka i okolic i 2 dni wycięte z życiorysu WIŚNIA TRUKNĄŁ
jedrekx Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 To myślę że na początku Maja można ustalać termin jak pogoda dopisze, może Jastarnia albo Darłówko ostatni ciągle do Darłówka latałem chyba że macie inne propozycje? mówię tu na razie o wyjeździe na jeden dzień oczywiście ja bym proponował wyjazd np. do Bytowa, bardzo fajne rejony, jest tam Edyta z Mateuszem - mega pozytywni ludzie, którzy zawsze chętnie się spotykają Ja mam już taki wyjazd z Karpatką zaliczony,dojechało jeszcze kilka osób z Wrocka i okolic i 2 dni wycięte z życiorysu WIŚNIA TRUKNĄŁ szkoda, że nic nie pisaliście
FroS-t Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No Bytów po drodze nad morze, chyba że można podjechać do nich i potem razem jechać wygrzać d*pę na plaży
bula87 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Co do takich wyjazdów też jestem chętny, jeśli chodzi o termin to jak dla mnie sobotnie popołudnie lub niedziela. Najbliższe imprezy z tego co pamiętam to zlot w Nowym Stawie 1 maja, w zeszłym roku byłem tam z Przemkiem i jeszcze kilka osób z pomorza było. Natomiast co do Bytowa to pomysł całkiem spoko, Kaszuby kraina lasów i jezior, niedaleko jest, np. Łeba, Ustka, Rowy, itd. drogi nawet spoko, chociaż kawałkami jest tragedia.
FroS-t Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No to fajnie że pomysł się podoba , i że są chętni, moglibyśmy podjechać do Bytowa po Edytę i Mateusza a potem razem ogień nad morze, zrobimy fajne fotki no i przez takie wyjazdy wszyscy bardziej się poznają , przynajmniej ja poznam wszystkich bo nowy jestem dopiero od Stycznia 2016r w A4 klub
jedrekx Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 cieszę się, że wreszcie rusza się wątek kujawsko-pomorski Tomku, myślałeś już coś o gokartach w tym roku? Leszek, widziałem dzisiaj Twoją "Młodą" jak leciała w kierunku Fordonu
WIŚNIA Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 To myślę że na początku Maja można ustalać termin jak pogoda dopisze, może Jastarnia albo Darłówko ostatni ciągle do Darłówka latałem chyba że macie inne propozycje? mówię tu na razie o wyjeździe na jeden dzień oczywiście ja bym proponował wyjazd np. do Bytowa, bardzo fajne rejony, jest tam Edyta z Mateuszem - mega pozytywni ludzie, którzy zawsze chętnie się spotykają Ja mam już taki wyjazd z Karpatką zaliczony,dojechało jeszcze kilka osób z Wrocka i okolic i 2 dni wycięte z życiorysu WIŚNIA TRUKNĄŁ szkoda, że nic nie pisaliście Sam się dowiedziałem i podjąłem decyzje z 5h przed wyjazdem, spontan takiWIŚNIA TRUKNĄŁ
FroS-t Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No mam nadzieje że rozruszamy to i wspólne wyjazdy i spoty będą częstsze, bo towarzystwo jak najbardziej doborowe i jest z kim się spotkać i porozmawiać Taaa, dziś Monia zabrała furacza B6 sprzedane więc zostało mi tylko jedno Fotki myślę że będziemy już tylko wrzucać w "Meetingi" co by każdy widział
WIŚNIA Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A co do dróg okolic Bytowa... Z tamtej wyprawy do Ustki nie mile wspominam przejazd na gwincie przez tamte rejony WIŚNIA TRUKNĄŁ
Maniu. Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Maniu, czy Ty dziś czasem nie leciałeś przez Ino? Aaa kurcze wczoraj, bo już trochę po północy. Koło 21-ej widziany na wiadukcie Leciałem z pracy, na tym wiadukcie ostatnio często suszą, jeszcze nigdy nie widziałem żeby policjant tak zapierdzielał z suszarką żeby mnie ustrzelić
dobis1 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 elo widzę że rzeczywiście się rozkręca wątek... muszę zawitać na spocik (chociaż ciągle mi nie w termin)
domino0910 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jestem za ! jakaś niedziela w czerwcu nad morze :D
WIŚNIA Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Ja od Czerwca-lipca co najwyżej będę mógł wpaść na chwilę pod Tesco przelotem w drodze po pieluchy WIŚNIA TRUKNĄŁ Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez WIŚNIA
eltom Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jędruś, trochę mi głupio, ale nie ruszyłem tematu jeszcze.
jedrekx Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 daj spokój, przecież każdy oprócz forum ma swoje życie ważne żeby się odbyły - w zeszłym roku zabawa była przednia!
Rekomendowane odpowiedzi