manny90 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ja wstępnie mogę się jutro pod tesco pokazać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Powiedz lepiej jak tam lamkpki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 eeee yyyy jutro?? mialy byc w niedziele... jutro to ja nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 lampki jeszcze nie zrobione Dzisiaj koncze, nie mialem kamienia, żeby wyszlifować blachę, nie mogłem ich dokładnie spasować, zobaczymy dzisiaj po wyszlifowaniu porządznym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 jak jutro będzie padało to nie ma opcji żebym wyjechał z garażu wczoraj i dzisiaj jeździłem w końcu od 3 tygodni moim samochodem ale dziś u mnie na ulicy jest tak ślisko, że ledwo wyhamowałem bo bym w zaspę się wpieprzył i do garażu miałem problem żeby wjechać [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 14:57_________________________________________________może brakuje Wam śniegu? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=897049350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 dobre z tym śniegiem a nowek ozczywiście zapomniał że w niedziele spoty newman nie przejmuj się, młody to zakręcony pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 To trzeba zmienic piersza strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ja jestem w szoku. Dzisiaj jak chcialam dorobic lakier do Asi to powiedzieli mi, ze chca 110zl/100ml bo to lakier perłowy...dla porownania powiem tylko, ze za metalik biora 25zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Mamy lakiernika :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psocia4 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 co powiecie na kulig : a może tak: albo wersja bez sanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 mam pytanie : bedzie pasowalo do mojej b6: http://www.allegro.pl/item891675344_audi_concert_ii_do_a4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Jak patrzylem na zdjecia to wydaje mi sie ze tak bedzie pasowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Kukoc zapytaj w technicznym, ale wydaje mi sie, ze powinno byc OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 dzieki za pomoc ... bylem w pracy i aukcja sie skonczyla dzwonie do goscia i mowi "nie ma takiego numeru" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 A ja wlsnie jade odebrac moje audi :gwizdanie: :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 dopiero? Skończyłem rezanie lampek Jeszcze będą poprawki i rano do regulacji, ale już widać efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Mamy lakiernika :> No no ale wiesz ode mnie ten znajomy wezmie za polakierowanie maski i zderzaka 400zł, takze watpie zeby komus chcialo sie za mniej to robic, nie ma jak to dobre kontakty a przy okazji o kim mowisz Nowek?? Na szczescie udalo mi sie znalezc lakier w cenie 85zl/100ml kolo ZUS-u w fordonie... bo na Błoniu to mnie dzisiaj zabili tą ceną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 No i mam swoja niunie :> wymiana: Głowica Uszczelka pod glowice Świece żarowe Beru Czyszczenie turbiny Zostało Olej-Do wiosny mysle ze moze jeszcze byc stary Filtr oleju i paliwa j.w Wachacze dolny gorny prawe... I mały mod wkrotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Ładnie niunia zaleczona Jaki modzik planujesz? Świecący? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Shit, wczoraj lampy były ładnie spasowane, ale widać, że pracują i dzisiaj jest już lekkie przesunięcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi