tomiangelo Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) może nie w temacie ale jakby ktoś coś wiedział, koledze ukradli AUDI A6 Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez tomiangelo
FroS-t Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Siema Byłby ktoś chętny od "Nas" czyli mam tu na myśli nasza Kuj-Pom małą społeczność żeby w przyszłym sezonie w miarę możliwości oczywiście pojeździć trochę po kraju na większe lub jakieś ciekawsze zloty ??? żeby pooglądać fajne auta naturalnie ale ja osobiście też chciałbym poznać klubowiczy i zobaczyć na żywo auta które są na forum,......pewnie tak czy siak polatam sam bo widzę na forum że jest grono osób które jeździ i zawsze można się gdzieś ustawić no ale wiadomo razem było by o wiele raźniej ..... co myślicie ???? póki co cisza troche jest u Nas no ale warto coś tam planować, może wypali
FroS-t Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Rozmawiałem dziś z Piotrkiem, on tez jest zdecydowanie za, pierwszy cel----->Bukowina
FroS-t Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Ja zajęty, Piotrek w Bielsku a reszta nie wiem....
jedrekx Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 w taką pogodę to średnio mi się chce tyłek ruszać... Kawalerzy...[emoji2] nie przeczę, za***isty stan
WIŚNIA Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 w taką pogodę to średnio mi się chce tyłek ruszać... Kawalerzy... [emoji2] nie przeczę, za***isty stan Na każdego przyjdzie pora[emoji2]
jedrekx Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 A idź Pan... problemy sobie brać na głowę
C4NC3R Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 A idź Pan... problemy sobie brać na głowę Skąd ja to znam .
C4NC3R Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Jak mówicie, zakładać bilsteiny b8 + jakieś springi do tego czy gwint AP? Bo cenowo to to chyba duża różnica nie będzie? Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez C4NC3R
FroS-t Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Gwintuj, ja założyłem springi bo by mi nie starczyło na gwint musiałem maglownice zrobić w drugim aucie i kasa się rozeszła na przyszły sezon gwint to priorytet u mnie , jeszcze Vogtland ma super opinie z gwintów w tej cenie
Rekomendowane odpowiedzi