jedrekx Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 dawno mnie tu nie było.. ale urwanie jaj na ten koniec roku
FroS-t Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Jędrek co z kalendarzem, chodzi mi o nastepne miesiące ?
jedrekx Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 nie wiadomo było do dnia dzisiejszego czy kalendarz powstanie. w przyszłym tygodniu powinniśmy domknąć ten temat, chociaż ja przyznam szczerze mam coraz mniej na to czasu
bula87 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 po dłuuuuuuugim czasie... Ty żyjesz? Oczywiscie ze tak pracy pełno i caly czas w terenie ganiam..a co do kalendarza to moze za jakims spocie świątecznym bym dostał w koncu na 2016?
C4NC3R Opublikowano 6 Grudnia 2016 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Na mikołajki zprezentowałem sobie C+E .
Reniu Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Siemka Ma ktoś pod ręką linka z forum ze spisem części do wymiany rozrządu AFN? Bankowo gdzieś był ale nie mogę znaleźć
FroS-t Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 FroS-Ty auto nadal stoi u mechanika? Niestyey tak, kolega mnie uprzedzal że ma duzo robty i bede misiał czekać...........
Rekomendowane odpowiedzi