wkasza Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Dnia 30.04.2017 o 19:21, m-nokian napisał: Chyba po skrzynce wódki hydrant przestawili w nocy? Przebudowywali parking pod blokiem i nie starczyło mi miejsca ?
FroS-t Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 A ja sobie siedze w aucie i patrze a tu podjeżdza jakis grubas starym sztruclem i gramoli się, ledwo wyłazi z auta, patrze na niego, on na mnie, myślę sobie odjade bo mi za***ie otwierając drzwi, a może jednak nie, albo jednak odjade myślę.....przekrecam kluczyk a ten jak zajebał drzwiami to aż mnie serce zabolało......
WIŚNIA Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Panowie gdzie w B5 znajdę filtr paliwa, gdzieś z tyłu w nadkolu ? Jak się do tego dobrać ? Przed prawym tylnym kołem masz filtr
WIŚNIA Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Przed prawym tylnym kołem masz filtrW benzynie oczywiście
A4CCH Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 12 godzin temu, WIŚNIA napisał: W benzynie oczywiście Dzięki, tak myślałem. Wiesz czy tam są opaski ślimakowe, czy coś ? Pewnie rozgrzebie to w weekend i wole nie mieć niespodzianek Pakiecik na wiosnę już czeka ^^
WIŚNIA Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Dzięki, tak myślałem. Wiesz czy tam są opaski ślimakowe, czy coś ? Pewnie rozgrzebie to w weekend i wole nie mieć niespodzianek [emoji3] Pakiecik na wiosnę już czeka ^^U mnie były takie spinki, raczej fabryczne ale zmieniałem I kumpla I były właśnie obejmy dwie na śrubokręt wyrzeźbione
A4CCH Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 10 godzin temu, WIŚNIA napisał: U mnie były takie spinki, raczej fabryczne ale zmieniałem I kumpla I były właśnie obejmy dwie na śrubokręt wyrzeźbione Pewnie te 1 razówki W jednym miejscu nieraz idzie jakimiś cęgami dognieść i trzymają, chociaż doświadczenie mnie nauczyło żeby zmienić A jak już idą te tematy wie ktoś jak wyciągnąć boczek słupek z tyłu ten co jest w koło małej szyby ? Tylko zatrzaski ? Dobierał się ktoś ?
przemciotorun Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 23 godziny temu, A4CCH napisał: Pewnie te 1 razówki W jednym miejscu nieraz idzie jakimiś cęgami dognieść i trzymają, chociaż doświadczenie mnie nauczyło żeby zmienić A jak już idą te tematy wie ktoś jak wyciągnąć boczek słupek z tyłu ten co jest w koło małej szyby ? Tylko zatrzaski ? Dobierał się ktoś ? zatrzaski + maly haczykprzy polce, zaczynasz od puszczenia zatrzaskow przy podsufitce i dzwiach potem lekko odchylasz jak puszcza wszystkie ciagniesz w strone podsufitki, ogolnie bardzo latwo to polamac plastik strasznie kruchy
A4CCH Opublikowano 9 Maja 2017 Opublikowano 9 Maja 2017 5 godzin temu, przemciotorun napisał: zatrzaski + maly haczykprzy polce, zaczynasz od puszczenia zatrzaskow przy podsufitce i dzwiach potem lekko odchylasz jak puszcza wszystkie ciagniesz w strone podsufitki, ogolnie bardzo latwo to polamac plastik strasznie kruchy Dziękuje, to mnie z końcówka pocieszyłeś u góry pękł mi materiał próbowałem skleić, no i w sumie się udało, ale powstała plama (próbowałem usunąć) i jakoś mnie tak w oczy koli, myślę nad zmiana na czysty W sumie jak mój połamie to pal licho, byle używka była cała ^^ A może ktoś ma biały na zbyciu strona kierowcy, tył (sedan).
Bieniek Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 Panowie szukam noclegu w BDG za tydzien z wtorku na środę. Wyjazd firmowy dla 2 osob, więc FV musi być. Z okazji targów nie ma żadnych hoteli, a i z apartamentami ejst problem.Może Wy coś znacie??
FroS-t Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 6 minut temu, Bieniek napisał: Panowie szukam noclegu w BDG za tydzien z wtorku na środę. Wyjazd firmowy dla 2 osob, więc FV musi być. Z okazji targów nie ma żadnych hoteli, a i z apartamentami ejst problem.Może Wy coś znacie?? https://www.campanile.com/pl
FroS-t Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 Teraz, Bieniek napisał: No brak dostępności :/ A hotel "Brda", albo "Park Hotel"
Bieniek Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 Wszystkie strony typu booking itp. nie pokazują nic wolnego w tym terminie.
FroS-t Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 http://www.kamienicapoznanska7.pl/ http://www.katarynkabydgoszcz.pl/apartamenty/
Rekomendowane odpowiedzi