Kierownik Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ten dział foto trzeba zrobic . mysle ze reniu ogarnie to raz... dwa...
nowekbdg Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 sorka ze najechalem tak ale mnie zaraz nosi na takie akcje.. :gwizdanie:
Kierownik Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 napewno u kogoś jest... spokojnie sie znajdzie
Artur82 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 a tak z innej beczki - wie ktos czy mozna zmienic nick na naszym forum??
Kierownik Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 trzeba gadac z Hugo . prezesem klubu
nowekbdg Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Rafi wyjoles majkiemu kluczyk ze stacyjki ze zostal czy mu sie nei chcialo??
nowekbdg Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 21:12_________________________________________________piersze foto :>
Kierownik Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 mogles założyć temat ze zdjeciami :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Nicka można zmienić, uderz do Hugo (prezes) albo do lukaszr (admin) Nowek... bardzo byłbym ostrożny z oskarżeniami, nie wiadomo kiedy Manemu tel wyleciał. Może któryś z "tancerzy" znalazł? Nie wiadomo. Ja bym raczej obstawał przy tym że wypadł podczas przeciążeń podłużnych jak i poprzecznych w B6Q. Jak tam nie ma to raczej trzeba spisać na straty. Osobny temat ze zdjęciami zrobię, spokojnie. Tutaj obiecane foto
Kierownik Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Super foty czekam za działem z niecierpliwością [br]Dopisany: 21 Luty 2010, 21:28_________________________________________________GRazny dziekujemy za odwiedziny i zapraszamy ponownie
manny90 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Tym razem ja jestem błogosławiony na tych zdjęciach A odnośnie telefonu, to jestem pewien ze nikt go specjalnie nie "pożyczył". Jeśli mi wypadł, to tylko w samochodzie. Generalnie w D. mam telefon bo to stara nokia 3510i, kasy na koncie nie miałem, jedyne czego szkoda to kontaktów. Bo numer i tak zmieniam, kilka dni temu przeszedłem do orange i czekam na kuriera z nowym telefonem i kartą. Jak się znajdzie to fajnie, jak nie to nic straconego. Na pewno nie ma co nikogo oskarżać, złodziei u nas nie ma!
majki77 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 foty spoko reniu nowek nie grzej sie chłopie i poczekaj aż wszyscy sprawdzą samochody a szczególnie nowy kolega z b6, wiem tylko ze gra w piłkę w pruszczu koło bydgoszczy[br]Dopisany: 21 Luty 2010, 21:41_________________________________________________ Tym razem ja jestem błogosławiony na tych zdjęciach A odnośnie telefonu, to jestem pewien ze nikt go specjalnie nie "pożyczył". Jeśli mi wypadł, to tylko w samochodzie. Generalnie w D. mam telefon bo to stara nokia 3510i, kasy na koncie nie miałem, jedyne czego szkoda to kontaktów. Bo numer i tak zmieniam, kilka dni temu przeszedłem do orange i czekam na kuriera z nowym telefonem i kartą. Jak się znajdzie to fajnie, jak nie to nic straconego. Na pewno nie ma co nikogo oskarżać, złodziei u nas nie ma! no właśnie manny, światełko nadziei nad toba jest na zdjeciu także wszystko dobrze sie zakończy
karolusss Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ja tez potwierdzam, spocik jak najbardziej udany Co do telefonu to czy siedziałeś u mnie w samochodzie bo nie chce mi sie schodzic do piwnicy
manny90 Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 ja tez potwierdzam, spocik jak najbardziej udany Co do telefonu to czy siedziałeś u mnie w samochodzie bo nie chce mi sie schodzic do piwnicy U ciebie też nie siedziałem
GRazny Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 fotki super... dziękuję za spota... było wyjątkowo miło... telefon jutro zerknę ale szczerze gdyby mi coś dzwoniło w aucie to bym wyłączył i tyle... może się znajdzie u kolegi z B6Q fajne macie grono...pozazdrościć frekwencji i towarzystwa. pozdrawiam
Petara Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 No lipa z tym telefonem...Ale jak na moje to po primo nikt raczej yakich rzeczy nie robi wsrod nas a jesli nawet by sie cos takiego zdarzyło to raczej nie wartoby ryzykowac reputacji wsrod klubowiczów dla starej poczciwej 3510i A tak całkiem powaznie to napewno sie znajdzie...A pamieasz chociaz czy baterie miales naładowana w takim stopniu ze sama by nie padła??
Gość -makaveli- Opublikowano 21 Lutego 2010 Opublikowano 21 Lutego 2010 Manny widzialem że foty mojej niuni robiłeś....wbij na forum ,niech no zobacze nowe buciki jak się prezentują
Rekomendowane odpowiedzi