Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cieszę się że wiara zadowolona ze spotu :good:

niebawem fotki i filmik ze spotu :cool1:

chociaż oprócz mnie widzialem tez innych pstrykających fotki

także czekamy, ja na niebawem wstawie konkret, musze tylko popracowac nad nimi i filmikiem :gwizdanie:

pozdro dla wszystkich :notworthy:[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 21:05_________________________________________________kierownik, fura git :good: szanuj i dbaj :>[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 21:07_________________________________________________Artur, szkoda ze pojechałeś :( ale szacun że byłeś :good:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oczywiście prezesie , i już mogę powiedzieć na chwilę obecną ze będzie na pewno kolejne audi a4 :wink4:

Opublikowano

Zuzka, prezes zawsze stanie na wysokości zadania :gwizdanie:

mam nadzieje że zostanie mi to poświecenie wynagrodzone :gwizdanie:

więcej info na priv :naughty:

pozdrawiam :good:[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 21:11_________________________________________________

Ja również dzięki. Moja żona też bardzo zadowolona, mogła w spokoju poprzymierzać buciki, w dwóch sklepach :polew:

:polew:

Opublikowano

A..... i zapomniałem Kieras, GRATULACJE!!!!!

Jak sam widzisz, nie potrzebowałeś sponsora, żeby kupić :audi:

Szerokiej drogi i rzadkich tankowań

Opublikowano

z LPG nie grozi mi to :decayed: , nastepnym razem jak sie spotkomy licze na lepszą pogode :wink4:

Opublikowano

Kieras... gratuluję, choć nie widziałem jeszcze zakupu :thumbup:

Rafi chyba 200 zaliczyłeś co?? Ja 190 i myślałem ze mi samochód się rozpadnie takie drgania mam :confused4:No ale najleprze było Jestem hardcorowym :polew: :polew: Ja i Jedrek na wysepkach :naughty::kox: :gwizdanie:

Ja skończyłem z awaria ;( Nie wiem o co chodzi po wymianie wahaczy jakoś pupa mi skacze czy drga samochód cały się trzęsie ale może przez wodę...Przy ok 120 się to zaczyna :embarrassed:

I z takimi objawami grzałeś tak szybko :blink::wallbash:
Opublikowano

nowek to jest nowek :polew:

Majki a mam czego zalowac - tzn bylo jeszcze cos po moim wyjezdzie??

Tomek4don dziekuje za eskorte do samej bydzi :evil:

troche Cie zalewalem ale dales rade :notworthy:

Opublikowano

rowniez dzieki wszystkim za spota :hi:

kieras fura :good:

nowek i jedrek hardcore

Opublikowano

jaki hardcore? musiałem Was gonić bo mi uciekaliście! ;) ja w pewnym momencie miałem 180, ale Ciebie Rafi to za cholere bym nie dogonił... ogólnie spocik udany mimo niesprzyjającej pogody :)

Opublikowano

ja rowniez :notworthy:

my za to wracalismy pomalu jak ludzie :D

Ps. Teraz wiem gdzie mieszka Manny... w kosciele :polew: bynajmniej pod nim kazal sie wysadzic herhehe

Opublikowano

gdzie zdjecia ? :naughty:

Opublikowano

Zuza, Majki i Felipe chyba robili tylko zdjęcia... więc czekamy, czekamy :gwizdanie:

Opublikowano

Zdjęcia wrzucę jutro, bo czerwone rossi nie sprzyja obrabianiu zdjęć :naughty:

BARDZO DZIĘKUJĘ PANOWIE ZA POMOC, co ja bym bez Was zrobiła, biedna, słabiutka kobietka???[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 21:54_________________________________________________Kierownik gratuluję zakupu!!! Super niespodziankę nam zrobiłeś!!![br]Dopisany: 30 Maj 2010, 21:54_________________________________________________Okey i przyznam, że mamy super facetów w naszym klubie, nawet mogę przystać na wersję kobiecego mózgu przedstawionego kilka stron wcześniej :polew:

Opublikowano

a przyznasz, że ze znaczkiem lepiej wygląda? :naughty::polew:

Opublikowano

ojjj tylko pytam :decayed:

Opublikowano

ja rowniez :notworthy:

my za to wracalismy pomalu jak ludzie :D

Ps. Teraz wiem gdzie mieszka Manny... w kosciele :polew: bynajmniej pod nim kazal sie wysadzic herhehe

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Ha i mozg facetów wygrał :naughty: Choć samochód spadł z lewarka :polew:Ale przejdźmy do rzeczy. 1. Sprawa brak organizacji w naszym klubie :confused4: Bo od dawien dawna jest tylko pier**l...kotka za pomocą młotka.Padło tyle propozycji i sami nie wiemy czego chcemy.Rozumiem każdy pracuje ma sprawy osobiste no ale np jechaliśmy z copernikusa każdy się zgubił i wogole nie było wiadomo kto prowadzi ani nic. Można wyznaczyć 2 osoby z Torunia i Bdg żeby prowadziły w razie wu...Kolejna sprawa jedziemy na spota i za każdym razem pytanie co robimy...Można ustalić wcześniej chyba co ??Np 16 w Strzyzawie 16 30 piotr i pawel porobimy kilka fotek przywitamy się jedziemy na kawę czy na kręgle potem śmigamy pod moto arenę albo widok i do domu. Dziś była taka porażka ze zakorkowaliśmy miasto to raz 2 mało brakowało do stłuczki no panowie...Kur... jestem młody ale no czasem można zorganizować coś ci co byli w Poznaiu to wiedza jedna osoba wyznacza zajmuje się organizacja co i jak kolejne osoby prowadza nowych następna osoba dzwoni do każdego z klubu i zaprasza...Mam nadzieje że nasza gwardia coś pomyśli Majki Felipe Reniu.Pytam sie kto jest chętny na imprezy termin do ustalenia dopiero jak majki się odezwał każdy się udzielał... :angry::kwasny::wallbash: Po myście... Chyba że lepiej zajmować po parę stron na temat znaczków itd...