tomiczka Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ale piękna pogoda, aż szkoda siedzieć przed kompem. Zatem pozdrawiam i uciekam nad wodę
Kierownik Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 PS. wszystkim Piotrom i Pawłom życzę wszystkiego najlepszego no najlepszego wszystkim Piotrom i Pawłom Reniu przypomniałeś mi, że przy okazji mój brat ma imieniny No i oczywiście wzajemnie
majki77 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 piotrom i pawłom najlepszego zimny lech miałem cicha nadzieje na portugalię :gwizdanie: ale.... co tam Hiszpania jednak szacun, coraz ciekawiej sie robi pozdrowionka dla wszystkich
Zuzk@ Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Oj, dobry był mecz, Hiszpania grała agresywnie, potem udzieliło się Portugalii...jedna żółta i jedna czerwona kartka dla Portugalii... fauli było dużo, a sędzia był dość pobłażliwy... było na co popatrzeć... [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 22:55_________________________________________________Gdzie są wszyscy spamerzy??? :gwizdanie:
Kierownik Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dziś przejechałem się Passatem B5 fl i niestety ... po tej przejażdżce doszło do mnie ... ze muusze sporo namodzić w mojej żeby dojsc do podobnego rezultatu jak było tam ... ale spokojnie sie doreza
Kierownik Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Heloł, mecz już się skończył!!! ehem
Reniu Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dziś przejechałem się Passatem B5 fl i niestety ... po tej przejażdżce doszło do mnie ... ze muusze sporo namodzić w mojej żeby dojsc do podobnego rezultatu jak było tam ... ale spokojnie sie doreza O jakim rezultacie mówisz? Chcesz Audi upodobnic do VW?
Kierownik Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Navi 2 din na desce ;( [br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 23:16_________________________________________________Juz nie będe nic mówił jakie wizje miałem na rezenie po przejechaniu sie najnowszym superb w DSG.. w pełnym pakiecie oswietlenia ... pół skóry ... i ten bagażnik otwierany automatycznie z pilota :slina:
Artur82 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Kiero tylko nie zrob z Audi skody bo bedzie żeźnia :polew: Audi to Audi i ma dosc klasy sama w sobie
Kierownik Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 kosz 2 din 500 zl navi jakieś 1000 zl uwierz mi artir , nowy superb nie sieje wiochy jak samochody z poprzednich generacji skody ... az tak daleko nie zostaje juz za a4 i passatem ... bardzo ładne autko ... I u mnie cos naprawde musi sie podobać , zeby wywołać u mnie takie wrażenie
Artur82 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Kierownik mlody jestes i zeby w tym serwisie od tego ogladania w glowe nie dostal bo oszalejesz
Kierownik Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Artur , bez urazy , ale chyba widzielm troche wiecej takich za przeproszeniem "zajebistrzych" bryk niz nie jeden smiertelnik ii naprawde musze przyznac ze niemiecko-czescy konstruktorzy zrobili kawał dobrej roboty w nowej superb , jak i Octavi RS ... bo reszta skód smierdzi plastikiem ze az nie mozna w nich wysiedzieć
jedrekx Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 jest tu ktoś jeszcze? ja też byłem za Portugalią i właśnie wróciłem z oglądania meczu... nic ciekawego
Kierownik Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 dobrze ze niezdążyłem na ten mecz , bo podobno nuda ze o hoho
Zuzk@ Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Temat skody kontra Portugalia... nieźle, jak na forum Audi...
jedrekx Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 dobra my tu pierdu pierdu, a Felipe obchodzi dziś urodziny! najlepszego Felipe!!!!!
Rekomendowane odpowiedzi