Reniu Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 No i jak się zapowiada dzionek? U mnie śniadanie już było, teraz , potem w auto i na wycieczkę
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 ja do roboty na 14-22 i tak przez 4 dni
Zuzk@ Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 No ładnie się tak z koleżanki nabijać??? Zuzy nie ma, to spamu też nie, a ja tu wstaje właśnie i widzę 3 strony o niczym do czytania A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim i życzę udanego, słonecznego dnia!!! ps. wieczorem już tak łatwo nie odpuszcze...
Zuzk@ Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 No, co??? Moja wina, że się tak późno obudziłam??? :polew: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 10:01_________________________________________________Następnym razem poproszę, żeby któryś z Was mnie obudził
karolusss Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 No, co??? Moja wina, że się tak późno obudziłam??? :polew: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 10:01_________________________________________________Następnym razem poproszę, żeby któryś z Was mnie obudził Ok przyjade z wiadrem zimnej wody
Zuzk@ Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Dzięki, ale myślałam, może o telefonie??? Ps. Będę dziś wieczorem w Bydg, może jakiś mały spontan??? Ktoś chętny???
Newman Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 co myślicie o założeniu kanału na irc'u? moge się tym zająć
rafi_a4 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Dzięki, ale myślałam, może o telefonie??? Ps. Będę dziś wieczorem w Bydg, może jakiś mały spontan??? Ktoś chętny??? zalezy o ktorej ale jestem za
karolusss Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 co myślicie o założeniu kanału na irc'u? moge się tym zająć Zrobic nie zaszkodzi, a po miesiacu bedzie wiadomo czy bedzie ruch w interesie czy nie BTW Jak ktos ma ochote to mozemy zrobic malego spontana u mnie z grillem w roli glownej dzis popoludniu/wieczorem Jesli ktos by sie chcial zalapac to do mnie na PW zobacze ilosc chetnych i wtedy zdecyduje czy bedzie spontanik czy nie [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 12:33_________________________________________________ BTW Jak ktos ma ochote to mozemy zrobic malego spontana u mnie z grillem w roli glownej dzis popoludniu/wieczorem Jesli ktos by sie chcial zalapac to do mnie na PW zobacze ilosc chetnych i wtedy zdecyduje czy bedzie spontanik czy nie Ciiisza...? Parówkowym skrytożercom mówimy zdecydowane "NIE"!!!
Rekomendowane odpowiedzi