Petara Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Tylko w kolejke sie juz umów pod koniec tego roku Bo ja musialem czekac ze 3 miesiace Ale jak dobrze pojdzie to w przyszłym roku tez go odwiedze i zrobimy"grupowy" i moze bedzie po rabacie
rafi_a4 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 dzis smigam z nowekiem po furke do gniezna-wiec jedna dojdzie na spotach
nowekbdg Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Mam nadzieje ze sie uda jak tak to bedzie jedyna taka na naszych spotach Tylko brakuje jeszcze miernika do lakieru ale ogarniemy bez...
rafi_a4 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 no petara ladny wynik dobra a my smigamy do gniezna
majki77 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 siemanko wszystkim [br]Dopisany: 05 Lipiec 2010, 08:32_________________________________________________ Siemka wszystkim:) Własnie wróciłem z Sopotu i autostradką dzis ja ładnie przegoniłem W koncu udało mi sie na moich 17/235 zamknąć budzika Nie myslalem ze w takiej temperaturze się da tak ładnie pociągnąć poł trasy A1 za białą Corvetą z blachami CT z 220 na budziku równa się to NIestety zaden klubowicz nie został namierzony ;( Pozdro corveeta z torunia to fakt ladnie pocisnaleś corvetta na wyscigi nieraz podjezdza wiesz gdzie sie odbywają pozdrawiam
Reniu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Petara...mam pytanie a gdzie Ty robiles chipa?? Petara zapomniał dodać że ma pół gratów w silniku zmienione Tak czy inaczej mistrz od programów jest rzeczywiście godny polecenia
Newman Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 hehe.. Petara.. wynik wypas ja ostatnio z sopotu pociskałem autostrada... i tez go przegoniłem ostro... temp oleju mialem troche ponad 120st. ale upał był straszny... niestety przy tych predkosciach auto wpadało w turbulencje.... to zapewne wina łączników stabilizatora... które mam wytrzaskane - bede je robił w tym tygodniu.
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 CO Z KLUBOWYMI KOSZULKAMI ??!!??!!
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Reniu najpierw wpłata 20zł na moje konto(zapytaj o nr konta na PW),potem aby zwiększyć Swoją szanse na zobaczenie gleby wyślij SMS-a o treści "chcę" na darmowy nr 7254(4,99zł z VAT za sms) i może szczęście się uśmiechnie
Reniu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Aż tak zdesperowany nie jestem + za poczucie humoru
olorob2 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 czesc wam podajcie mi linka do gieldy kuj-pom tu na forum nie moge znalesc
Reniu Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/kujawskopomorskie-b79.0/ Czwarty temat poniżej przypiętych
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 :gwizdanie: za obślinione klawiatury właściciel żabki nie odpowiada
Rekomendowane odpowiedzi