Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Gość -makaveli-
Opublikowano

znalazłem strone kolegi z podstawówki :kox:

http://www.blaszkowski.pl

Jędrek może znasz go...kupe lat temu mieszkał na Pielęgniarskiej :mysli:

na początku lat 90-tych :decayed:

Opublikowano

Zapraszam do oglądania nowych fotek ze spotu :polew:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Zapraszam do oglądania nowych fotek ze spotu :polew:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

ale tu nuda :tongue4:

Opublikowano

majki obiecal ze przyjedzie nowym cackiem na spota do bdg tylko nie wiem czy dla tych aut akurat organizuja :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Grzesiu się bawi :naughty: a jutro pewnie się obudzi w wózku sklepowym jak Manny :polew: :polew:

Opublikowano

Śpicie? Pewnie tak :gwizdanie: No po takich zdjeciach nie dziwię się :polew: [br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 22:25_________________________________________________Majki jeszcze żyjesz?No daj na luzik,to tylko zarty :naughty:

Opublikowano

Majki zaszył się w garażu i dłubie by móc malarem wyjaśniać jak ten gościu:

Opublikowano

No dobra.Powiem prawdę.Furę zamieniłeś na wypasioną :polew: Spryski na ksenony masz,czujnik deszczu też,klmatronik też,pomoc lekarska też(apteczka),zero błedów na kompie(sprawdzone),650km masz o sorki 650 cm poj,masz,TO Co TY JESZCZE CHCESZ,może Qatro byś chciał,nawet radyjka safari nie ma.Ale klima i fele :good:

Opublikowano

No dobra.Powiem prawdę.Furę zamieniłeś na wypasioną :polew: Spryski na ksenony masz,czujnik deszczu też,klmatronik też,pomoc lekarska też(apteczka),zero błedów na kompie(sprawdzone),650km masz o sorki 650 cm poj,masz,TO Co TY JESZCZE CHCESZ,może Qatro byś chciał,nawet radyjka safari nie ma.Ale klima i fele :good:

:polew: :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: juz milcze bo mnie Majki zajeb..... :shocked:

Opublikowano

Gurban zawitasz jutro do bydg??

Opublikowano

klima jak otwierasz drzwi pewnie działa,ale w tym roczniku to norma,wiec nie podłaczaj waga :cool1:

Opublikowano

Kto ma ETKE??

Opublikowano

Kto ma ETKE??

Grzechu chyba się chwalił... ale dzisiaj chyba nie jest w stanie Ci pomóc :naughty:

Opublikowano

ja mam etkę.. .ale dziś to też ciężko u mnie z pomocą... mimo, że piszę ładnie to bombka w głowie jest... jutro na spocie będę.. najwyżej na kacu, ale dojadę jakoś... generalnie pozdrawiam Was wszystkich! Majki, a malan za***isty... przyjedź nim kiedyś do Bydgoszczy to chętnie się przejadę bo szczerze to nigdy malucha nie prowadziłem ;( dobrej nocY!

Opublikowano

heh Szydera z malana moim zdaniem całkowicie niepotzebna :gwizdanie: Malan to auto dle ludzi nie przejmujących sie kosztem utrzymania auta...7l/100 przy takim komforcie auta mowi samo za siebie...Auto dla szlachty :naughty: Sam miałem nawet 2 :tongue4: Ale koszta mnie przerosły...I tyle w temacie :) Majk :hi: za pomysł :kox: a co do spota to postaram sie jutro zawitać aczkolwiek nie wiem jak bede wyglądał w sprawie :drunk:?? Pozdro!