Gość -makaveli- Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 znalazłem strone kolegi z podstawówki http://www.blaszkowski.pl Jędrek może znasz go...kupe lat temu mieszkał na Pielęgniarskiej na początku lat 90-tych
gurban6 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Zapraszam do oglądania nowych fotek ze spotu
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Zapraszam do oglądania nowych fotek ze spotu :polew:
wera :) Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 majki obiecal ze przyjedzie nowym cackiem na spota do bdg tylko nie wiem czy dla tych aut akurat organizuja :polew:
Reniu Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Grzesiu się bawi a jutro pewnie się obudzi w wózku sklepowym jak Manny :polew:
gurban6 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Śpicie? Pewnie tak :gwizdanie: No po takich zdjeciach nie dziwię się [br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 22:25_________________________________________________Majki jeszcze żyjesz?No daj na luzik,to tylko zarty
Reniu Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Majki zaszył się w garażu i dłubie by móc malarem wyjaśniać jak ten gościu:
gurban6 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 No dobra.Powiem prawdę.Furę zamieniłeś na wypasioną Spryski na ksenony masz,czujnik deszczu też,klmatronik też,pomoc lekarska też(apteczka),zero błedów na kompie(sprawdzone),650km masz o sorki 650 cm poj,masz,TO Co TY JESZCZE CHCESZ,może Qatro byś chciał,nawet radyjka safari nie ma.Ale klima i fele
tomiczka Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 No dobra.Powiem prawdę.Furę zamieniłeś na wypasioną Spryski na ksenony masz,czujnik deszczu też,klmatronik też,pomoc lekarska też(apteczka),zero błedów na kompie(sprawdzone),650km masz o sorki 650 cm poj,masz,TO Co TY JESZCZE CHCESZ,może Qatro byś chciał,nawet radyjka safari nie ma.Ale klima i fele :polew:
gurban6 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 :polew: :polew: juz milcze bo mnie Majki zajeb.....
gurban6 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 klima jak otwierasz drzwi pewnie działa,ale w tym roczniku to norma,wiec nie podłaczaj waga
Newman Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 dropsone przy vagowaniu kaszla kompa nie wlaczyl )) moze dla tego nie bylo bledów :>
Reniu Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Kto ma ETKE?? Grzechu chyba się chwalił... ale dzisiaj chyba nie jest w stanie Ci pomóc
jedrekx Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 ja mam etkę.. .ale dziś to też ciężko u mnie z pomocą... mimo, że piszę ładnie to bombka w głowie jest... jutro na spocie będę.. najwyżej na kacu, ale dojadę jakoś... generalnie pozdrawiam Was wszystkich! Majki, a malan za***isty... przyjedź nim kiedyś do Bydgoszczy to chętnie się przejadę bo szczerze to nigdy malucha nie prowadziłem ;( dobrej nocY!
Petara Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 heh Szydera z malana moim zdaniem całkowicie niepotzebna :gwizdanie: Malan to auto dle ludzi nie przejmujących sie kosztem utrzymania auta...7l/100 przy takim komforcie auta mowi samo za siebie...Auto dla szlachty Sam miałem nawet 2 Ale koszta mnie przerosły...I tyle w temacie Majk za pomysł a co do spota to postaram sie jutro zawitać aczkolwiek nie wiem jak bede wyglądał w sprawie ?? Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi