karolusss Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Manny respect za wycieczkę Nic tylko zazdroscic
jedrekx Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Reniu masz rację zawsze mi się bardziej 3D podobały.. ale teraz.. no chyba w końcu zaczynam się przekonywać do Sportbacka..
Reniu Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Zgadzam się z Tobą Jędrek mi też zawsze podobało się B7 ale odkąd mam B5 też się do niego bardzo przekonałem
jedrekx Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 a jak się do swojego przekonam w 100% to go pewnie będę sprzedawać
Reniu Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 nom... innym powodem sprzedaży może być przeprowadzenie wszystkich zaplanowanych modów
jedrekx Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 u mnie powodem sprzedaży będzie prawdopodobnie kończący się leasing.. wcześniej sprzedać nie mogę nawet gdybym chciał.. więc jeszcze przynajmniej rok albo i dłużej
manny90 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Manny respect za wycieczkę Nic tylko zazdroscic fotki super manny :oklaski: Dzięki
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 wolny weekend tylko pogody brak
gurban6 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 wolny weekend tylko pogody brak Ja mam jeszcze urlopik,ale tylko do wtorku.Szkoda,że zawsze jak weekend to pogoda do bani Pewnie i na spocie jak zawsze w Toruniu,bedzie padać
Artur82 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 no to ja juz na miejscu po wypoczynku nad Bałtykiem...klub reprezentowalem jak nalezy : co do spota to ja sie pisze...ale pod warunkiem ze nie bedzie padac...bo kolejny raz do Torunia w deszczu nie jade...
Petara Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Siemka! A co to za kozak z Audicy na zdjęciu ?? Reprezentacja
Petara Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Koledzy i kolezanki kto pisałby się na ostre dojebanie mocy w swoim aucie??Cos działające na zasadzie nitro lub jak kto woli NOS :slina: Istnieje mozliwosc importu takiego urządzenie za naprawde mega smieszne pieniądze,jest to towar pierwsza klasa...Jako jeden z pierwszych uklad ten stosował w swoich sprzetach Daniel Radcliffe spojrzcie w necie na tego gościa co wyczynia na takim ukladzie:) I odzywac sie to podesle linka odnosnie oferty Pamietajcie mega oferta!
Reniu Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Czy Ty chcesz by te nasze paździochy się porozpadały?
Petara Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 O to nie trzeba sie obawiać NAsze pażdioszki mają mega potencjał
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 co do spota to ja sie pisze...ale pod warunkiem ze nie bedzie padac...bo kolejny raz do Torunia w deszczu nie jade... Tatuś zawsze mi powtarzał - "synu pamiętaj,do życia podchodzimy z jajami"wyjazd na spota do Torunia w deszczu też uważam za wyczyn "z jajami" .....no ale te jaja trza mieć :polew:
Rekomendowane odpowiedzi