Gość -makaveli- Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Tak I jeszcze: hmm a te na klapie to były w pakiecie oświetlenie?? bo tylko tych nie mam
manny90 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Reniu już kiedyś ten temat poruszał, z tego co wiem to nie było tego w B5 tylko trzeba rezać. Z resztą te zdjęcia z Renia postu.
rafi_a4 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Rafał rozwiń temat bo w pierwszej chwili myślałem, że to Nowek coś napisał to zdjęcie wszystko wyjaśnia:
Reniu Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Reniu Nie ma sprawy... niedawno też wróciłem do domu, mokry jak szczur Koledzy niech się przygotują na gruuuby mod u Przemka * * * Rafał rozwiń temat bo w pierwszej chwili myślałem, że to Nowek coś napisał to zdjęcie wszystko wyjaśnia: No teraz to rozumiem
Artur82 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Reniu Nie ma sprawy... niedawno też wróciłem do domu, mokry jak szczur Koledzy niech się przygotują na gruuuby mod u Przemka * * * a co blizej mozecie powiedziec...czy to wielka tajemnica
manny90 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 U dropsone'a mnie nic nie zdziwi Magik pierwsza klasa. Ja obstawiam skórki.
przemciotorun Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 obstawiam navi z ekranem :gwizdanie: U dropsone'a mnie nic nie zdziwi Magik pierwsza klasa. Ja obstawiam skórki. :gwizdanie: postaram sie ogarnac na niedziele... manny dostales pw co do podlaczenia tych lampek?
manny90 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 obstawiam navi z ekranem :gwizdanie: U dropsone'a mnie nic nie zdziwi Magik pierwsza klasa. Ja obstawiam skórki. :gwizdanie: postaram sie ogarnac na niedziele... manny dostales pw co do podlaczenia tych lampek? Dropsone, dostałem ale po weselu jeszcze mnie trzyma wiecx jutro odpisze... Naspisz dokladniej o co chodzii z tym problemem...
WIŚNIA Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 a ja moją chyba na części sprzedam :> denerwuje mnie już [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 23:32_________________________________________________i dobrej nocki
Artur82 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Ja swoja tez i kupie sobie jeskiego Forda albo citroena...zeby mieć spokoj
manny90 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Głupoty gadacie Arturo, furka wraca do zdrowia? Jak już wygram w totka to na spoty będę tym przyjeżdżał
nowekbdg Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Cudo:) Właśnie wróciłem z Gdańska ładna nawałnica przeszła....
przemciotorun Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Ja swoja tez i kupie sobie jeskiego Forda albo citroena...zeby mieć spokoj bierz fiata...
Rekomendowane odpowiedzi