Gość -makaveli- Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Grzechu luk...co???? Chcesz zabic zabke? szybciej zdechnie to szybciej młodszą kochanke sobie kupie
Reniu Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Grzechu luk...co???? Chcesz zabic zabke? szybciej zdechnie to szybciej młodszą kochanke sobie kupie Chyba brak w tym wszystkim logiki :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Grzechu luk...co???? Chcesz zabic zabke? szybciej zdechnie to szybciej młodszą kochanke sobie kupie Chyba brak w tym wszystkim logiki :gwizdanie: a co ma logika do żartów?? :gwizdanie:
Petara Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Siemka z ranka :> A ja tam leje co mam aktulnie w garażu stać i też jedzie
Reniu Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Jarek... bede miał małą sprawę do Ciebie
Artur82 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Petara to moze na Nitro przerobisz furke
rafi_a4 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ja nie mogę... bo nie dostanę faktury dostaniesz fakture a w poznaniu sa ogromne korki wczoraj bylem odwiesc bratowa na lotnisko-masakra wiec uzbroj sie jedrek w cierpliwosc jeden odcinek 2km jechalismy 30 min
manny90 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 ja nie mogę... bo nie dostanę faktury dostaniesz fakture a w poznaniu sa ogromne korki wczoraj bylem odwiesc bratowa na lotnisko-masakra wiec uzbroj sie jedrek w cierpliwosc jeden odcinek 2km jechalismy 30 min No to gucio Z faktur mam połowę vatu, to jeszcze taniej będę jeździł xDPanowie, jakby co ja już zamówiłem u Hugo karty, mogę na was też zamówić jak chcecie koszt wysyłki spadnie Jak ktoś chętny niech pisze do mnie na PW numer rejestracyjny.
Reniu Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Fajna skórka do sedana http://allegro.pl/audi-a4-b5-skora-fotele-kanapy-boczki-kpl-air-bag-i1225264224.html
rafi_a4 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 a jakie dane podales manny do tej karty hugo jezeli on wzial na klub lub regon klubu to nici z faktury jezeli wzial jako ze wieksza ilosc na klub ale indywidualnie kazdy na swoja firme to faktura bedzie . tak np biora u nas taksowkarze czyli korporacja uzgodnila strzelam "komfort taxi" jakis rabat ale kazdy kierowca podal swoje indywidualne dane do faktury - to ma fakture bez problemu jezeli on wywalczyl rabat na klub jako "jeden klub" i nie podales mu nazwy firmy regonu to nici z faktury
manny90 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Wiem tylko, że głównym pomysłodawcą jest klub seata, reszta klubów się tylko dołącza. Danych żadnych nie podawałem, numery rejestracyjne i adres do wysyłki. Wsio. Mi nie zależy na fakturach, owszem czasem dostanę zwrot części vatu od znajomych, ale często muszę jechać na paragon, więc karta się przyda A że tankuję najczęściej Vervę to taka karta dla mnie ma sens. Niby rabat nie duży, bo z reguły zalewam jakieś 55l - czyli 4,4zł rabatu No ale tankować tak czy siak trzeba, a grosz do grosza...
rafi_a4 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 no nie wiem czy to bedzie takie proste z ta faktura
manny90 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 no nie wiem czy to bedzie takie proste z ta faktura Zobaczymy, osoby którym FV jest niezbędna niech lepiej się dokładnie zorientują.
siucek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Siemanko. Cały czas wspominam zlocik [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 13:55_________________________________________________test
damian_qbass Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Siemanko. Cały czas wspominam zlocik [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 13:55_________________________________________________test no to zapraszam na następny do Torunia
Enzy91 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Piszę tutaj, lepiej pytać swoich ; ) Wziąłem się ostatnio za audi, żeby naprawić te wszystkie problemy z którymi do tej pory jeździłem. Ostatni problem z odpaleniem rozwiązałem, na szczęście nie była to pompa paliwa. Kłopot sprawiał kabelek który się naderwał (z lewej strony pod kierownicą) i uniemożliwiał w ogóle przekazania napięcia do pompy Teraz zastanawia mnie dlaczego moja deska rozdzielcza w ogóle nie działa (od jakichś 3 tyg, zaczęło się po tych deszczach), trochę utrudnia to jazdę (delikatnie mówiąc) Wygląda to tak: http://img715.imageshack.us/img715/8455/zdjcie091s.jpg Włączam silnik -> obrotomierz, prędkościomierz itp. nie działają -> po kilku min. włącza się kontrolka oleju i wskaźniki działają -> wyłącza się kontrolka oleju -> wskaźniki działają przez jakiś czas. Potem sytuacja z kontrolką i wskaźnikami się powtarza. Any idea?
Newman Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 to mi wyglada na jakies problemy z połączeniem... Manny i dropsone maja ogarniete liczniki .. moze oni cos konkretniej doradza
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 żaba w poniedziałek idzie pod nóż [br]Dopisany: 22 Wrzesień 2010, 18:08_________________________________________________Ludzie głosujemy głosujemy żeby wszyscy mieli jednakowy podpis http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159486.0
Reniu Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Opcja Mannego bardziej mi się widzi pozostaję przy swoim podpisie. Mała uwaga... powinniście przerobić podpisy tak by wysokośc całości nie przekraczała 100 pikseli lub 5 linijek tekstu. Podpis (razem z obrazkiem) nie powinien przekraczać rozmiaru 5 linijek tekstu. Maksymalny rozmiar obrazka/bannera umieszczonego w podpisie, pod warunkiem, że nie ma nad/pod nim tekstu to 768px × 100px (wielkość w miarę rozsądku). Jeżeli nad/pod obrazkiem znajduje się tekst jego wysokość musi być mniejsza (patrz 1 zdanie). Nie przestrzeganie tych zapisów będzie skutkowało natychmiastowym usunięciem wszystkiego co jest w podpisie. Zarząd Klubu nie jest zobowiązany informować osoby zainteresowanej o usunięciu podpisu niezgodnego z Regulaminem Forum. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22623.0
Rekomendowane odpowiedzi