Newman Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ma się znajomości..... co,już Wam tak wesoło nie jest :polew: hahahaha .. nie no Grzechu... respect Teraz to już sie każdy boi odezwać normalnie :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Jeszcze jestem przykuty do kul ,więc na mnie liczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 wystarczyło by w literki zagrać Wiesz że jest taki osobny temat :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 a Panowie i Panie spotykamy się w ten weekend czy nie? od 14-22 praca do poniedziałku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 mozna by jakas popijawe zrobic;d :gwizdanie: :gwizdanie:ostatni raz to praiwe rok temu byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ja dopadam w ten weekend... zostane przy rozkładzie dwutygodniowym Jedrex... patrzyles na ta strone koszulek co wyslalem w wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 a Nowek tylko o popijawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ja na 99% bd w TRN To podjedz na 21 pod pipa na bronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Kurcze mam gdzieś zdjęcie z naszym byłym prezydentem jak mi podaje rekę(Kwaśniewski),Kiedyś byłem w Warszawce na imprezie i z nami sie przywitał To chyba tez dobre mam znajomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Darek przyznam szczerze, że nie patrzyłem bo nie miałem czasu dziś postaram się oblukać i napisać zapytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Kurcze mam gdzieś zdjęcie z naszym byłym prezydentem jak mi podaje rekę(Kwaśniewski),Kiedyś byłem w Warszawce na imprezie i z nami sie przywitał To chyba tez dobre mam znajomości w klubie A4 znajomości z Kwasiorem nic nie dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 no ja bym cos wypil Ok postaram sie ale ja chyba o 21 to Z bdg bede ruszał mam nadzieje ze misiaczki nie wpadna znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 łooooo jak to szybko leci :D Grzesiu chciałbym zobaczyć tą fotke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Zobaczymy Jeszcze jakieś wejścia Olek pewnie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 mówiłem, że szybko zleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Poszukam to wkleję ,tylko zadzwonie do Olka czy moge? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Jędras co do Twojego pytania (skasowanego ) to nadal jestem świeżakiem....kolor nic nie zmienił :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 grzechu nie szpanuj bo jeszcze bys musiał chipa zaistalowac i silnik drasnac bo jedrek tak wyjasni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 grzechu nie szpanuj bo jeszcze bys musiał chipa zaistalowac i silnik drasnac bo jedrek tak wyjasni wybacze Ci bo wiem że nie wiesz o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 no ja bym cos wypil Ok postaram sie ale ja chyba o 21 to Z bdg bede ruszał mam nadzieje ze misiaczki nie wpadna znowu a nie możesz postarać się szybciej wpaść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi