Kierownik Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 wczoraj jadąc po dziewczyne do szkoly ... tak sobie jade i jade .. patrze a tu znajome wozidło na znajomych ramkach ... ustawiłem sie i strzeliłem pamiątkowe foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 artur opanowana furka???miales dac znac co z felgami?[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:47_________________________________________________jeee mamy 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 MOJ 1000 no dobra niech bedzie .... nasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 to chyba fura MichalG23 ...a gdzie to bylo i o ktorej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ja juz po chyba na browar za wcześnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 okolo 100zl od sztuki ale gosc musialby zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Kiaras a co to za srebrna b5 koło Twojej chaty się kręci...naucz sąsiada jak się modzi bo te 15" do szerokich progów nie pasują i lotka do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ja na zimowy zlot nie pojadę bo za daleko ( ). raczej się wybiorę na letni i tam zawitam (prawdopodobnie) nowym autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 tak to fura michała .... okolo 13:30-14:00 na Kościuszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Nowek z tym, ze Tobie cos zalatwic to moge jak sciagniesz felgi i beda u mnie bo inaczej boje sie, ze sie wykrecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ja na zimowy zlot nie pojadę bo za daleko ( ). raczej się wybiorę na letni i tam zawitam (prawdopodobnie) nowym autem na każdy zimowy przypadają urodziny klubu i niby jest o wiele lepsza integracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Kiaras a co to za srebrna b5 koło Twojej chaty się kręci...naucz sąsiada jak się modzi bo te 15" do szerokich progów nie pasują i lotka do tego tak sąsiad ... nic nie poradze ... takie juz kupił (german agro style) , ale to dzieki niemu zaciekawiłem sie A4 i oto tu własnie nabijam z wami off toba w tym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ja na zimowy zlot nie pojadę bo za daleko ( ). raczej się wybiorę na letni i tam zawitam (prawdopodobnie) nowym autem mow tu szybko na tysiecznej stronie jakim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 ale jest za daleko w góry to ja jeżdżę na nartach pośmigać Artur jakim? sam nie wiem, jednym z tych trzech, które mam w podpisie. innych opcji nie biorę pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 no to jest juz na dwoch na przyszly rok na ogolnopolski na letni [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 09:53_________________________________________________Jedrek ale Paskiem to Ty juz na spoty audi sie nie pokazuj ...audi to audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 to nie będę przyjeżdżać ;( bo na Passata CC ze skrzynią DSG zachorowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 zartowalem przeciez :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 a tak serio to wszystko zależy od funduszy.. bo może być tak, że A3 zostanie jeszcze rok dłużej niż miało być (ale tego nie chcę bo za dużo na niej stracę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 No przegapiłem tysięczną stronę Pasek CC to bardzo wdzięczna baza do gruuubych modow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 i wychodzi mi na to, że Passat z 2009/2010 kosztuje tyle co A5 z 2007 lub A4 z 2008 roku... zobaczymy, jeszcze rok czasu :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2010, 10:01_________________________________________________oczywiście mowa o cenach w DE bo ja stamtąd kupię znowu auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi