Krystian1987 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Jak już wrzucacie filmiki to i ode mnie coś )
jedrekx Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 ja się na listę na spot nie wpisuję bo jutro zaraz po wykładzie ruszam do Gdańska i nie wiem czy zdążę wrócić na 18. jeśli mi się uda to pewnie się pojawię Kierowniku no furka dzisiaj w dwóch różnych miejscach stała, ale pewnie widziałeś na tym środkowym parkingu z przodu a Mannego dziś nie ustrzeliłem..
manny90 Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 ja się na listę na spot nie wpisuję bo jutro zaraz po wykładzie ruszam do Gdańska i nie wiem czy zdążę wrócić na 18. jeśli mi się uda to pewnie się pojawię Kierowniku no furka dzisiaj w dwóch różnych miejscach stała, ale pewnie widziałeś na tym środkowym parkingu z przodu a Mannego dziś nie ustrzeliłem.. Ja ciebie też nie, twoją furę tak Od dzisiaj śpię spokojnie Jest AC
majki77 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 nareszcie piątek, tygodnia koniec, wekeendu początek a tymczasem miłego dzionka,pozdro dla wszystkich :>
krzychu-trn Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Majki na spocik ruszasz dziś ?
WIŚNIA Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 dobry dzień,życzę miłego dnia
tomiczka Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 mi sie podobaja te fele zobaczcie to.. no szczam normalnie... :polew: :polew: http://www.youtube.com/watch?v=JPsjJ4DYvVM&feature=player_embedded Można się obśmiać do łez. Witam wszystkich
damian_qbass Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 nooo zaczynamy weekendos :P Łukasz a gdzie Ty dzisiaj będziesz?? :>
komar865 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 qwa nie wiem ale na bank wam napisze smsa bo wiesz zaczynamy na chacie a potem gdzies ruszamy!
damian_qbass Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 qwa nie wiem ale na bank wam napisze smsa bo wiesz zaczynamy na chacie a potem gdzies ruszamy! no to bede czekał na info.... ja dzisiaj zabieram Majkiego na swój pokład bo podobno nie będzie mobilny
komar865 Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 a to gdzies sie bujac bedziecie audiolami? czy wpadacie na miasto na balet? i co z krzychem?
damian_qbass Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 dzisiaj to będziemy władcami 4 pierścieni do centrum pewnie wpadniemy ... Krzysiu też smiga ... a konkretny balet to jutro
Rekomendowane odpowiedzi