damian_qbass Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no to nieźle kolego:D:D taki urlopik chyba cały rok zbierałeś :evil: ale cisza tutaj panuje niesamowita ostanio... chyba zapadacie w sen zimowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 żabka zostaje .... klient się wycofał ... sprzedaż odkładam do wiosny Ja taką żabcię brałbym w ciemno ;P Przecież i tak nie chciałeś Bóg wie jakiej kwoty za nią. no widzisz....dupe mi i bankowi zawracał i nagle się wycofał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiczka Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 A jeśli to nie tajemnica, to ile wołasz Grześ za kum-kum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 A jeśli to nie tajemnica, to ile wołasz Grześ za kum-kum? ogólnie 13500 ale wiadomo...zawsze można coś utargować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1987 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no to nieźle kolego:D:D taki urlopik chyba cały rok zbierałeś :evil: Mam jeszcze 2 tyg w grudniu no widzisz....dupe mi i bankowi zawracał i nagle się wycofał Myślałem, że jak sprzedajesz kumplowi (bo tak pisałeś) to już było pewne, że na wiosnę będzie b6. Jak widać niczego nie można być pewnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 no widzisz....dupe mi i bankowi zawracał i nagle się wycofał Myślałem, że jak sprzedajesz kumplowi (bo tak pisałeś) to już było pewne, że na wiosnę będzie b6. Jak widać niczego nie można być pewnym. tzn nie tak do końca sprzedaje... miałem przepisać na niego kredyt (samochód jest w kredycie,co za tym idzie bank jest współwłaścicielem) + 1500zł do rękibank wycenił samochód na 12000zł ,dlatego 1500zł chciałem w gotówce dodatkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1987 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 tzn nie tak do końca sprzedaje... miałem przepisać na niego kredyt (samochód jest w kredycie,co za tym idzie bank jest współwłaścicielem) + 1500zł do ręki bank wycenił samochód na 12000zł ,dlatego 1500zł chciałem w gotówce dodatkowo Wystraszył się chłopak tych wszystkich operacji i zonk ;P Może to i lepiej, bo na spotach brakowałyby najbardziej wypucowanego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 to co za interes ze sprzedawania auta? tyle kasy wlozyles, i miec tylko 1,5 na reke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 to co za interes ze sprzedawania auta? tyle kasy wlozyles, i miec tylko 1,5 na reke? wolnośc od kredytu zostały mi 4 lata po 500zl rata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 co tam rafi? bo czegos ci gratuluja a ja nie kumam o co biega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 co tam rafi? bo czegos ci gratuluja a ja nie kumam o co biega? trafił 6 w totka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 co tam rafi? bo czegos ci gratuluja a ja nie kumam o co biega? trafił 6 w totka To pewnie teraz kupil Orlen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 co tam rafi? bo czegos ci gratuluja a ja nie kumam o co biega? trafił 6 w totka To pewnie teraz kupil Orlen zobaczymy czy da zniżki dla A4-klubu...chociaż 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 powaznie pytam a 6 w totka chyba by mu nie pomogla przy kupnie orlenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 powaznie pytam a 6 w totka chyba by mu nie pomogla przy kupnie orlenu było napisane dlaczego W takim razie Rafi gratuluję zmiany pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 halo halo :> a tu wszyscy spia no jutro juz piatek a tu zero radosci z waszej strony :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 wszyscy cieszą sie po cichu Organizujemy cos w niedziele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Grzechu,Reniu dzieki mam nadzieje ze bedzie jutro ide na szkolenie wiec zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 wszyscy cieszą sie po cichu heheh no chyba ze tak :> a ja tam sie moge pochwalic ... ze mam jutro wolne :> :>[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 22:08_________________________________________________i sie baaaardzo z tego ciesze :radocha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 kurczaki.. ja tez nie w temacie... dzisiaj mialem max zajob w robocie i nawet nie pogadalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi