Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja wlasnie z torunia wrocilem,bylismy na wyscigach a pozniej w MC

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie wiem jak Reniu ale ja juz zdecydowalem co bedzie później za auto..... ale ciiiii

yep, plany się powoli krystalizują :gwizdanie: również nic nie mówię silence.gif

Opublikowano

witam wszystkich :hi:

Opublikowano

:hi:

Karol i Zuza :notworthy:

jestem pamiętliwy :drunk:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 09:39_________________________________________________

A dlaczego ty chcesz żabkę sprzedać?

przede wszystkim dlatego żeby pozbyć się kredytu i po nowym roku z czystym kontem kupić nowsze tj b6
Opublikowano

Audi zaprezentowało w Paryżu niezwykły model - Quattro Concept, który powstał dla uczczenia 30. rocznicy powstania pierwszego kultowego Audi Quattro. Do jego napędu służy, tak jak przed laty, 5-cylindrowy silnik turbo, który z pojemności 2,5 litra generuje moc 408 KM i moment obrotowy na poziomie 480 Nm. Napęd przekazywany jest na wszystkie koła za pośrednictwem 6-stopniowej skrzyni biegów. :gwizdanie:

85721d3359820ba9f087cfde320b96b6,18,1.jpg

6b7af9d4156cb21d0ff7bd3b84b91aed,18,1.jpg

1700286cc432d118b817a89ab0a577bc,18,1.jpg

Quattro Concept zbudowano na podzespołach rasowego Audi RS5 i napędzane jest na cztery koła za pomocą 5-cylindrowego silnika (tak jak historyczne Audi Quattro) o pojemności 2,5 litra, który dzięki turbosprężarce generuje moc 408 KM oraz 450 Nm momentu obrotowego. Producent podaje jednak, że w produkcyjnej wersji moc będzie wynosić ok. 350 KM.

Opublikowano

z tyłu i z boku kozak ...a ten przód jakoś mi się nie widzi :decayed:

no i moc słaba jak na możliwości :cool1:

ogólnie fajna :wink4:

Opublikowano

Kozak fura :kox:

Opublikowano

z tyłu i z boku kozak ...a ten przód jakoś mi się nie widzi :decayed:

no i moc słaba jak na możliwości :cool1:

ogólnie fajna :wink4:

Zgadzam się. Z przodu jakaś taka niedorobiona ;P

Co do masy to samochód zbudowany jest z lekkich materiałów, jak aluminium i włókno węglowe, co daję masę ok. 1300 kg. Tak więc może nie jest aż tak tragicznie ;P

Opublikowano

:bry:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 11:38_________________________________________________

:hi:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 09:39_________________________________________________

A dlaczego ty chcesz żabkę sprzedać?

przede wszystkim dlatego żeby pozbyć się kredytu i po nowym roku z czystym kontem kupić nowsze tj b6

[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 11:38_________________________________________________takie buty... klamki zmień i też będziesz miał b6 :gwizdanie:
Opublikowano

klamki zmień i też będziesz miał b6 :gwizdanie:

klamke to ja mogę kupić....kaliber 9mm :kox:
Opublikowano
:decayed: dobra zniakam do garażu,ale chyba rozrządu jeszcze nie wymienie póki nie mam rolki i napinacza :kwasny:
Opublikowano

to idź się uczyć na Swoim że jak mojego będziesz robić to będziesz wprawiony :naughty:

Opublikowano

klamki zmień i też będziesz miał b6 :gwizdanie:

klamke to ja mogę kupić....kaliber 9mm :kox:

Do wojska idź to pobawisz się bronią :sarcastic: albo zapisz się do klubu strzeleckiego... jebnięcie z Magnum to jest dopiero kox :kox: a nie jakieś tam dziewiątki :hahaha:

Witam wszystkich w ten jakże piekny, sobotni dzień :hi: czas na poranną (?) kawkę :kawa:

Opublikowano

w wojsku bawiłem się PK na strzelnicy bydgoskiej

Ak-Pk.jpg

cały kulochwyt rozwaliłem jak seria poszła :polew:

a w Toruniu strzelalem z RPG do atrap czołgu (trzeba było nogi na bok brać jak się strzelalo na leżąco żeby butów nie zdjeło :kox: )

rpg7a6dm.jpg