rafi_a4 Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 ja wlasnie z torunia wrocilem,bylismy na wyscigach a pozniej w MC
Reniu Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 nie wiem jak Reniu ale ja juz zdecydowalem co bedzie później za auto..... ale ciiiii yep, plany się powoli krystalizują :gwizdanie: również nic nie mówię
Kierownik Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Karol i Zuza jestem pamiętliwy
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 09:39_________________________________________________ A dlaczego ty chcesz żabkę sprzedać? przede wszystkim dlatego żeby pozbyć się kredytu i po nowym roku z czystym kontem kupić nowsze tj b6
89pawel89 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Zapraszam do oględzin:) http://allegro.pl/audi-a4-1999-diesel-sprawdz-warto-i1265277998.html
Krystian1987 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 Audi zaprezentowało w Paryżu niezwykły model - Quattro Concept, który powstał dla uczczenia 30. rocznicy powstania pierwszego kultowego Audi Quattro. Do jego napędu służy, tak jak przed laty, 5-cylindrowy silnik turbo, który z pojemności 2,5 litra generuje moc 408 KM i moment obrotowy na poziomie 480 Nm. Napęd przekazywany jest na wszystkie koła za pośrednictwem 6-stopniowej skrzyni biegów. :gwizdanie: Quattro Concept zbudowano na podzespołach rasowego Audi RS5 i napędzane jest na cztery koła za pomocą 5-cylindrowego silnika (tak jak historyczne Audi Quattro) o pojemności 2,5 litra, który dzięki turbosprężarce generuje moc 408 KM oraz 450 Nm momentu obrotowego. Producent podaje jednak, że w produkcyjnej wersji moc będzie wynosić ok. 350 KM.
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 z tyłu i z boku kozak ...a ten przód jakoś mi się nie widzi no i moc słaba jak na możliwości ogólnie fajna
Krystian1987 Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 z tyłu i z boku kozak ...a ten przód jakoś mi się nie widzi no i moc słaba jak na możliwości ogólnie fajna Zgadzam się. Z przodu jakaś taka niedorobiona ;P Co do masy to samochód zbudowany jest z lekkich materiałów, jak aluminium i włókno węglowe, co daję masę ok. 1300 kg. Tak więc może nie jest aż tak tragicznie ;P
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 maske z Subaru zajumali
WIŚNIA Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 11:38_________________________________________________ [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 09:39_________________________________________________ A dlaczego ty chcesz żabkę sprzedać? przede wszystkim dlatego żeby pozbyć się kredytu i po nowym roku z czystym kontem kupić nowsze tj b6 [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 11:38_________________________________________________takie buty... klamki zmień i też będziesz miał b6 :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 klamki zmień i też będziesz miał b6 :gwizdanie: klamke to ja mogę kupić....kaliber 9mm
WIŚNIA Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 dobra zniakam do garażu,ale chyba rozrządu jeszcze nie wymienie póki nie mam rolki i napinacza
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 to idź się uczyć na Swoim że jak mojego będziesz robić to będziesz wprawiony
Reniu Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 klamki zmień i też będziesz miał b6 :gwizdanie: klamke to ja mogę kupić....kaliber 9mm Do wojska idź to pobawisz się bronią albo zapisz się do klubu strzeleckiego... jebnięcie z Magnum to jest dopiero kox a nie jakieś tam dziewiątki Witam wszystkich w ten jakże piekny, sobotni dzień czas na poranną (?) kawkę
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Października 2010 Opublikowano 9 Października 2010 w wojsku bawiłem się PK na strzelnicy bydgoskiej cały kulochwyt rozwaliłem jak seria poszła a w Toruniu strzelalem z RPG do atrap czołgu (trzeba było nogi na bok brać jak się strzelalo na leżąco żeby butów nie zdjeło )
Rekomendowane odpowiedzi