Reniu Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Pare złotych w renowację i koła jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 nom.. ale na zime imo 17" to przesada troszku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Czołem Paweł nom.. ale na zime imo 17" to przesada troszku To nie był mój pomysł 17" na zime pakują tylko Ci którym mniejsze koła nie wchodzą na heble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 pany, a które ASO mi polecicie ? w toruniu czy bydzi - które lepsze? tylko szczerze !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 w Bydgoszczy nie polecam a w Toruniu nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 w bydgoszczy jest wieksze , wiekszy asortyment itd o torunskim slyszalem same nieprzyjemnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 w Toruniu A6 mieliśmy raz w serwisie i więcej tam nie pojechało... w Bydgoszczy lepiej... a 17 na zimę nie jest źle ja jeżdżę i problemów nie ma... a 20 cali to do auta ojca.. bo takie są felgi, dlatego wolelibyśmy całe koła w 18-19 calach.. SPOT Niedziela 17 październik 2010, godz. 18.00, Bydgoszcz - HWS Łuczniczka 1. wera 2. Reniu 3. Artur 4. jedrekx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 SPOT Niedziela 17 październik 2010, godz. 18.00, Bydgoszcz - HWS Łuczniczka 1. wera 2. Reniu 3. Artur 4. jedrekx 5. Kierownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1987 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 jedrekx Pytałem się tego sąsiada o koła. Mówi, że nr do tego kolesia nie ma, ale ma go jego szwagier, którego teraz w PL nie ma. Wiem tylko tyle, że ten punkt znajduje się w Kotomierzu. Z tego co mi się wydaje to chodzi o to: http://www.makromedia.pl/firmy/firma.asp?f_Id=50391 Niestety 100% pewności nie mam, bo niestety z tym całym szwagrem nie ma szans się skontaktować przez najbliższe kilka dni, a od poniedziałku z kolei mnie nie ma na tydzień, więc nie będę miał okazji by do niego podskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 co tu taka cisza.... piatek i wszyscy :drinks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 ja dopiero z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 O żesz... rzeczywiście tu nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Terefere kuku Nie no przy takiej frekwencji to trzeba iść spać. Do rana koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 W zeszłą sobote jakoś więcej osób było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi