MichalG23 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 SPOT Niedziela 17 październik 2010, godz. 18.00, Bydgoszcz - HWS Łuczniczka 1. wera 2. Reniu 3. Artur 4. jedrekx 5. Kierownik 6. manny 7. WIŚNIA 8. Adi (Enzy91) 9. MichalG23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 [quote name=wera ] coś słabo na chwile obecna z kolegami z Torunia ? bo tam juz spadl snieg i zaspy sa wiec nie dojada :polew: Nie spadł! ale zapowiadają haha [quote name=wera ] coś słabo na chwile obecna z kolegami z Torunia ? bo tam juz spadl snieg i zaspy sa wiec nie dojada :polew: spokojnie spokojnie nie liczy sie lista tutaj tylko jutrzejsza obecnosc [br]Dopisany: 16 oj chlopcy to tylko taki maly żarcik wiem ze czesc osob sie nie wpisuje na liste a sa obecni :> :> ale przynajmniej smiesznie bylo jak to pisalam :polew: [br]Dopisany: 16 Październik 2010, 20:18_________________________________________________zycze udanego sobotniego wieczorka ja ruszam na balet do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 właśnie wróciłem od Wiśni (dzieki ),przy okazji na imprezie driftowej na torze BMW spotkaliśmy kolegę A6 czarny avant S-line 4.2 V8 (Boże jak to mruczy ),Recaro itd (ogólnie ) który jutro raczej się pojawi na spocie bo sam się pytał czy mamy jakieś spotkania Spoko a ta A6 :slina: jak dał po garach to tylko liście z tyłu fruwały i te skóry a poza tym furki dawały rade na torze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 mnie nie bedzie = kac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Pany,bedzie miał ktoś kompa na spocie? Bo mi aku siadło musiałem podładować,ale po tym zabiegu pewnie z 1000 błędów pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 do 18 nie dojdziesz do siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Do zobaczenia do 18 , jak by plany co do spota uległy zmianie prosze o smsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Kieras, a Ty z Fordonu ruszasz czy z Wyżyn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 SPOT Niedziela 17 październik 2010, godz. 18.00, Bydgoszcz - HWS Łuczniczka 1. wera 2. Reniu 3. Artur 4. jedrekx 5. Kierownik 6. manny 7. WIŚNIA 8. Adi (Enzy91) 9. MichalG23 10. Blondi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Startuje ktoś z Błonia na spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Niestety ja dzisiaj odpadam Niech ktoś porobi jakieś fotki SPOT Niedziela 17 październik 2010, godz. 18.00, Bydgoszcz - HWS Łuczniczka 1. wera 2. Reniu 3. Artur 4. jedrekx 5. Kierownik 6. manny 7. WIŚNIA 8. Adi (Enzy91) 9. MichalG23 10. Blondi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzy91 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 SPOT Niedziela 17 październik 2010, godz. 18.00, Bydgoszcz - HWS Łuczniczka 1. wera 2. Reniu 3. Artur 4. jedrekx 5. Kierownik 6. manny 7. WIŚNIA 8. Adi (Enzy91) 9. MichalG23 10. Blondi Nie będzie mnie raczej, chłopakom ode mnie nie pasuje, ale nie mówie na pewno bo będę przejeżdzał z kumplem przez bdg jadąc po samochód dla niego, zależy jak z czasem się wyrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Ja niestety też odpadam, sorry, że tek w ostatnim momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 no i po spocie... było zimno ale atmosfera bardzo miła koledzy z Torunia się nie popisali.. nikogo nie było! aż wstyd... Kierowniku prosimy o fotki, które porobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi