jedrekx Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 moze jutro jakis spontan wieczorem? Ja wlasnie stanalem na obiadek i zaraz dalej do Bydgoszczy... jednego jestem pewien, nastepne auto w automacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Nie ma to jak 2 zmiany :gwizdanie: weekend wolny wszystko przekłada się na pieniądze jeśli miałbym robić 2 zmiany+wolny weekend kosztem mniejszej kasy to wole zapieprzać w kablu w 4-brygadówce [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 15:59_________________________________________________Wiśnia bierz http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167450.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian1987 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Wiśnia bierz http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167450.0 Ja kupiłbym je dla siebie ale nie mam czasu teraz na ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 jutro o 19 spontan spot pod Tesco/Łuczniczką - pasuje Wam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 jutro o 19 spontan spot pod Tesco/Łuczniczką - pasuje Wam? Na 90% wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 w ciągu dnia napiszę jeszcze miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 zobaczymy, czy ktoś chętny jeszcze się znajdzie, bo tak we dwóch trochę lipa, taki spontan to pod uczelnią mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 ja jutro na popoludniu wiec odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Nie ma to jak 2 zmiany :gwizdanie: weekend wolny wszystko przekłada się na pieniądze jeśli miałbym robić 2 zmiany+wolny weekend kosztem mniejszej kasy to wole zapieprzać w kablu w 4-brygadówce [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 15:59_________________________________________________Wiśnia bierz http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=167450.0 ci powiem może sie skusze,ale jeszcze musze sie nad tym zastanowić bo czarne za mną chodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Panowie (i Panie) unikajcie dzików... Mi się do końca nie udało i przyjemne to nie jest. Na szczęście udało się mocno wyhamować i straty są minimalne (prawy przedni kierunek się połamał) ale 10 km/h więcej i już by nie było tak łatwo... Także uważajcie wieczorami na z pozoru małe, szare kulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 jutro o 19 spontan spot pod Tesco/Łuczniczką - pasuje Wam? Na 90% wpadnę Chyba się skuszę... Dzieńdoberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 ja odpadam do 22 w pracy ;( ale wy mozecie mnie odwiedzic wystarczy wejsc do sklepu :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja tez na 14 do tyry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 klubowe, fajne, dobrze wyposażone B6 1.8T w bardzo dobrych pieniądzach http://allegro.pl/show_item.php?item=1303292342 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 17" w tym wzorze nie wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 wiem, ale auto ogólnie ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja jednak dzisiaj odpadam, sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi