jedrekx Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 no racja.. gdzie? Bydgoszcz nie wie gdzie dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ---------------- Najbliższy spot: niedziela 28 listopada 2010, godz. 17.00, Toruń parking Piotr i Paweł lub MotoArena ZAPRASZAMY!!! nie mieszajmy teraz, spotkamy sie to potem mozemy pojechac na jakas kewe, jedzenie, pozwiedzac.... itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 LISTA NA WYJAZD DO TORUNIA: 1. jedrekx 2. Reniu 3. manny, jeszcze potwierdzę ostatecznie... 4. ArturB6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Coś nie za wiele chętnych na Toruń-Trip Ale to nic :> Stara, zwarta ekipa pojawi się gdzie ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 nie lubie zimy bo nie mam Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 A Ja mam PS. Zrobię wszystko aby pojawić się na Strzyżawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 ja niestety nie wiem czy się pojawie.... że tak powiem jestem wczorajszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 http://moto.onet.pl/223515,7447259,1,zdjecie.html?node=27 Fabryczna była im za słaba No i nowy radar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Panowie,wie ktoś z jaką siłą dokręcić śrubę na wale korbowym i wałku rozrządu? bo wymieniałem wszystkie uszczelniacze i chce dzisiaj złożyć niunie. Kpl. rozrząd wymieniony pompa wody tyż :> tylko teraz podokręcać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Wiśnia rób miejsce w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 LISTA NA WYJAZD DO TORUNIA: 1. jedrekx 2. Reniu 3. manny, jeszcze potwierdzę ostatecznie... 4. ArturB6 5. krzychu trn (widziałem ze sie deklarował) 6. majki 75% 7. dropson (z tego co pisał to chyba ma zamiar) 8. Rafi (miał potwierdzić) 9. Damian ma kaca ale nie wykluczone ze podjedzie 10. Komar zaginął w akcji ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Wiśnia rób miejsce w garażu Jak bym dzisiaj złożył moją to by było,ale nie chce na "pałe" ją skręcać specjalnie klucz dynamometryczny wziąłem z pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siucek Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Czy nadal 16:20 w Strzyżawie jest nadal aktualna???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 tak 16:20 Bydgoszczanie spotykaja sie w Strzyzawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Dzieńdoberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 LISTA NA WYJAZD DO TORUNIA: 1. jedrekx 2. Reniu 3. manny, jeszcze potwierdzę ostatecznie... 4. ArturB6 5. krzychu trn (widziałem ze sie deklarował) 6. majki 75% 7. dropson (z tego co pisał to chyba ma zamiar) 8. Rafi (miał potwierdzić) 9. Damian ma kaca ale nie wykluczone ze podjedzie 10. Komar zaginął w akcji ostatnio potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 ja już w domku Dzięki za spota sympatycznie jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Dziekuje bardzo za spota , jak też Jędrzejowi za podwózkę C6 3.0 TDi Quttro tip tronic :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi