Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1293921303bymisiex500.jpg:polew:
  • Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Gość -makaveli-
Opublikowano

Reniu było w strefie śmiechu :gwizdanie:

skoro jest kolej na bydg to właśnie pisaliśmy o pizzerii :gwizdanie:

Opublikowano

Reniu było w strefie śmiechu :gwizdanie:

Bo stamtąd to wziąłem :gwizdanie: a nie każdy tam zagląda ;)

Opublikowano

na początek :hi:

sory że się wtrące w wasze spory i waśnie gdzie lepiej a gdzie gorzej ;)

wy robicie spoty w toruniu i bydzi a ja mam pomysł aby jak będzie ciepło zrobić spota u mnie w brodnicy :)

wiem z torunia tylko 60km z bydzi prawie 110km...daleko lecz to nie spot na godzinę czy dwie a np. na całą sobotę z rodzinami

jest u mnie jezioro, ładna plaża oraz na około parę ośrodków wypoczynkowych, bary, pizzerie itp też się znajdą a i miasto fajne choć nie tak duże jak wasze :) jest spory parking na orlenie jak i przy statoilu gdzie z 50 aut się zmieści bez problemu.

to taka moja mała propozycja do przemyślenia, poruszę temat znów jak pogoda będzie lepsza

Opublikowano
:good:
Opublikowano

ja oczywiście na brodnice się pisze jaknajbardziej... całe zeszłe lato przesiadziałem nad okolicą Brodnicy a nad tamtejszymi jeziorkami... bardzo sympatycznie a przedewszystkim natura....

Opublikowano

Grzechowi to zalatwcie w Toronto meldunek :polew:

A co do spota to jesli ma sie odbyc w Bydg ...to nie proponujcie za kazdym razem w polowie drogi...Majki wam powie ile razy przejechal cala droge i dal rade :tongue4: (prawda Majki?? )

Lepiej jak juz tak bardzo nie lubicie stac przy autach utalacie gdzie sie spotakac (zmarzlaki) :wallbash:

Wkocu to sa spoty klubu audi a nie pizzerow czy innych kawoszy :evil:

Opublikowano

Grzechowi to zalatwcie w Toronto meldunek :polew:

A co do spota to jesli ma sie odbyc w Bydg ...to nie proponujcie za kazdym razem w polowie drogi...Majki wam powie ile razy przejechal cala droge i dal rade :tongue4: (prawda Majki?? )

Lepiej jak juz tak bardzo nie lubicie stac przy autach utalacie gdzie sie spotakac (zmarzlaki) :wallbash:

Wkocu to sa spoty klubu audi a nie pizzerow czy innych kawoszy :evil:

bywało się tu i tam, nawet samemu :gwizdanie:

jak ma być ta bydgoszcz i są zmarźlaki to może ta pizza koło Grzecha :mysli:

chociaż tradycyjnie jest mi to obojętne gdzie byle porządek był na forum i spięć nie było w tym temacie :tongue4:

Opublikowano

Mi to już też jest objętne tylko rozchodzi się o to że spotkamy się o x godzinie postoimy 20 min i mamy jechać spowrotem to jest chyba bez sensu nie po to się jedzie 100 km w strony żeby sb postać 20 min lepiej coś zorganizować gdzieś jechać czy co kolwiek.

Opublikowano

ale tu znów jakieś kłótnie oj dzieciaki :decayed:

szkoda że mam tak mało miejsca przed domem do parkowania bo bym was wszystkich na kawę zaprosiła :buahaha: a sąsiedzi by chyba zawał dostali :polew:

Opublikowano

Bylo ustalone co 2 tygodnie raz Torun raz Bydgoszcz i po co komplikacje_??

nOWEK KOMPLIKACJE SA od dawna jak sie zimno zrobilo...i od czasu kiedy Grzechowi nie chce sie do centrum jechac bo z Fordonu ma daleko :polew:

Opublikowano

a mowa także była taka jeśli na spot nie przyjedzie więszkość z poprzedzajacych miast to miejsce zostaje to samo ... tak się umawialiśmy Panowie... . .. spot który miałbyc w Toruniu odbył sie własnie w Karczmie.... ... wiec... o co chodzi?? [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 16:46_________________________________________________ja do centrum Bydgoszczy na 20 minut stania moge podjechać ale póżniej jednak wolałbym gdzieś usiąść w okolicy z wami , bo nie jedzie się na chwile 100 km ... wy również nie byli byście zadowoleni aby przyjechać do Torunia na kilka minut dla samego potupania nóżkami .. był spot w Karczmie dla waszej wygody... a i tak nikt nie przyjechał....prócz Grzegorza, sorry ale taka jest Prawda Panowie .. znów sie zaczynacie się kłócić... Poważni, Dorośli ludzie a zachowujecie sie jak gówniarze... :gwizdanie:

Opublikowano

Damian mylisz sie...co do tego ze kolejne spot jesli sie nikt nie pojawi odbywaja sie do skutku w danym miesie to masz racje....ale juz co do tego spotu w karcznmie to nie byl spot planowany...tylko Majki zaproponowal ostatnie spotkanie w staym roku...a na planowany w Bydgoszczy nikt nie przyjechal!!!!

RENIU ZAKŁADAJ WATEK BYDGOSKI - DLA TYCH KTORZY LUBIA STAC I MARZNAC!!!!!

Opublikowano
:OMG::sick3:
Opublikowano

Artur nie rób podziałów żadnych grup bo to zupełnie bez sensu... niektórzy napisali że pasuje pizzernia... to chyba nie jest dla was wielki problem poświecić 10 km na dojazd z centrum do Fordonu prawda? przecież nikt nie chce źle tylko poprostu normalnie pogadać ze wszystkimi w ciepełku, takie spoty gdy są na wolnym powietrzu wtedy kiedy jest poniżej -10 odstaszają od przyjazdu tych którzy chcieliby zabrać na spotkanie Żone i np Małe dziecko... myślmy o wszystkich...