Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Jędrek w Bukowinie są zimowe tylko....a jeżeli miałbym wydać kase na 3dniowy wypad to faktycznie wole na ogólnopolski jechać,tymbardziej że część ludków już się poznało to będzie śmielej niż ten 1-szy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Jak pisałem mógłbym się na to pisać, bo przy okazji odwiedził bym brata, nie ma problemu. Powątpiewam tylko z ilość chętnych na taki wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 no to sie zgadza Grzesiu.... ja tam jestem na poczatek za 1 dniowym... jeśli ten wypali wogóle to możemy pomyśleć dalej No własnie Reniu chodzi o tą ilość chętnych... póki co można powiedzieć wstępnie że są 3/4 osoby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 tylko żeby z warszawy byli chętni oni mają we wtorki spoty i to pod wieczór jak byłem w zeszłym roku pamiętam :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 oj może wyjątek zrobia... tylko tam to autka już mają konkret... bogactwo więszke... jak to Warszawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ja również wstępnie chętny na taki wypadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 to już pare osób by się uzbierało... jak pisałem wyżej w 5 autek jechać się już opłaca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 nie przesadzaj też tak myślałem, w ciągu roku chyba se nie pokupowali modeli wyżej, normalnie jeżdżą B5-ątkami jak u nas, i jest kilka B6 B7 chyba jedną widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Majki może Ty nie byłeś z Warszawce okłamali Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 tak się składa że byłem, i widziałem najpierw zjeżdzają się godzinę czyli z 1,5 godz gadania na parkingu potem idą do galerii na jakies jedzonko i rozrywki także spot trwa jakieś 3 godz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 no i pozytywnie:) czyli teraz krecimy termin [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 16:10_________________________________________________ nie przesadzaj też tak myślałem, w ciągu roku chyba se nie pokupowali modeli wyżej, normalnie jeżdżą B5-ątkami jak u nas, i jest kilka B6 B7 chyba jedną widziałem tak sobie spojrzałem na ich forum... to wcale nie tak kilka B6 czy B7, nawet B8 ... kilka to jest B5 w pędzie zanikającym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 nie wspominając że w wawie(nie mówie że w a4 klubie) mają prawdopodobnie 2 najmocniejsze b5-tki w Polsce... RS4 Cantony i S4 Nicolasa...każda ponad 500KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ja też bym się chętnie wybrała, ale luty to jak na moje jeszcze za zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ja tyż bym sie wstepnie pisał na wypad do stolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 no opalać się tam nie pojedziemy koniec lutego poczatek marca... -20 już chyba nie bedzie [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 17:41_________________________________________________ Ja tyż bym sie wstepnie pisał na wypad do stolicy ekstra [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 17:41_________________________________________________ Ja też bym się chętnie wybrała, ale luty to jak na moje jeszcze za zimno super.. aż tak chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Widzę że coraz więcej chętnych. Byle tylko nie chęciach się nie skończyło ale ja tez jestem za początkiem marca cieplej już napewno lepsza droga ale mamy jeszcze troche czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 ja bym proponował wtedy jak już się letnie kapcie założy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 ja całą zime na letnich śmigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 powodzenia.. ja miałem problemy na zimówkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 no widze że towarzyswo zadowolone z propozycji trzeba rozbić klan nudnych ?tesco&łuczniczka standingowców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi