Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

felipe.avant

Rekomendowane odpowiedzi

Gość -makaveli-

Jędrek w Bukowinie są zimowe tylko....a jeżeli miałbym wydać kase na 3dniowy wypad to faktycznie wole na ogólnopolski jechać,tymbardziej że część ludków już się poznało to będzie śmielej niż ten 1-szy raz :kox:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Jak pisałem mógłbym się na to pisać, bo przy okazji odwiedził bym brata, nie ma problemu. Powątpiewam tylko z ilość chętnych na taki wyjazd.

no to sie zgadza Grzesiu....

ja tam jestem na poczatek za 1 dniowym... jeśli ten wypali wogóle to możemy pomyśleć dalej

No własnie Reniu chodzi o tą ilość chętnych... póki co można powiedzieć wstępnie że są 3/4 osoby...

tylko żeby z warszawy byli chętni :mysli:

oni mają we wtorki spoty i to pod wieczór jak byłem w zeszłym roku pamiętam :gwizdanie:

nie przesadzaj :tongue4: też tak myślałem, w ciągu roku chyba se nie pokupowali modeli wyżej, normalnie jeżdżą B5-ątkami jak u nas, i jest kilka B6 B7 chyba jedną widziałem

tak się składa że byłem, i widziałem :naughty:

najpierw zjeżdzają się godzinę czyli z 1,5 godz gadania na parkingu potem idą do galerii na jakies jedzonko i rozrywki także spot trwa jakieś 3 godz

no i pozytywnie:) czyli teraz krecimy termin :P [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 16:10_________________________________________________

nie przesadzaj :tongue4: też tak myślałem, w ciągu roku chyba se nie pokupowali modeli wyżej, normalnie jeżdżą B5-ątkami jak u nas, i jest kilka B6 B7 chyba jedną widziałem

tak sobie spojrzałem na ich forum... to wcale nie tak kilka B6 czy B7, nawet B8 ... kilka to jest B5 w pędzie zanikającym :P

no opalać się tam nie pojedziemy :P koniec lutego poczatek marca... -20 już chyba nie bedzie :P [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 17:41_________________________________________________

Ja tyż bym sie wstepnie pisał na wypad do stolicy :good:

ekstra :good:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 17:41_________________________________________________

:hi:

Ja też bym się chętnie wybrała, ale luty to jak na moje jeszcze za zimno :kwasny:

super.. aż tak chyba nie :P