Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Gość -makaveli-
Opublikowano

Co słychować koledzy

stypa na maksa :decayed: musze po nockach z młodym siedzieć bo chory znowu jest :) także nie ma spania :wallbash:
Gość -makaveli-
Opublikowano

sub-a ogarnąłeś Grzesiu :kox:

coś tam poustawiałem jeszcze po Petarze :naughty: ładnie masuje plecki :kox: musze go jeszcze umocować żeby nie latał "jak żyd po pustym sklepie" :decayed:
Opublikowano

Kto z Was ogarnia jak zrobić papeterię do maila ? Bo moja głowa niestety nie pamięta teraz jak się to robi :wallbash: Orientuje się ktoś. Wyslałem też priva do Renia :tongue4: ale liczę na to że ktoś mi szybko pomoże :>[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 09:48_________________________________________________No właśnie to miałem na myśli czy go tam ustawiłeś już :evil:

Opublikowano

Zależy w jakim programie, chodzi Ci o całość czy dodanie stopki? Mozna stopkę na przykład zrobić w html'u.

Gość -makaveli-
Opublikowano

Krzychu wywołałeś wilka (w owczej skórze) z lasu :kox:

Opublikowano

Cholera jasna... Właściwie po sesji a ja się rozłożyłem... ;/

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

MAJKI jak widzisz nawet na forum praktycznie nic nie pisalem...pojawialem sie tylko na chwile zeby zerknac co sie dzieje i az mnie skrecalo ze dwa spoty musze odpuscic ale spokojnie...jeszcze jeden egzamin i wracam do zycia :cool1:

zazdroszczę.. ja dopiero jestem po jednym :wallbash:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 13:21_________________________________________________Rafi, pamiętasz ile kosztuje glinka meguiars?

Gość -makaveli-
Opublikowano

Co tu taka cisza od 6 godzin żadnego posta zablokowało Was :polew:

ja odpoczywam bo dzisiaj nocka a jutro 16h popołudniu + nocka do tego bez spania bo z młodym musze siedzieć :shocked:

ale nadgodziny dobra rzecz :kox:

Opublikowano

I jak Krzychu? Poradziłeś sobie?

Opublikowano

I jak Krzychu? Poradziłeś sobie?

Wiesz co nie grzebałem narazie nad tym bo jak wróciłem to miałem zajob i się za to nie zabrałem także się zluka jutro ale dzięki za poswięcony czas :good: