damian_qbass Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 jedziemy? :-> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 jaki termin i jaka kasa? a wtedy decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Czemu nie GRaznego już znamy ;D Niech tylko się jakieś szczegóły pojawią... Pytanie: Ktoś ogarnie gdzie znajdę bezpiecznik S5?? To jest zwykły bezpiecznik nr5 czy "S" to jakieś inne bezpieczniki? PS napisałem do kolegi Zaleczeq, żeby dał znać jak będzie znał szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ogolnie to tamtym roku zlot był sobota-niedziela ostatni weekend kwietnia koszt wtedy był KOSZTY IMPREZY WTAMTYM ROKU: - GRILL 35zł ( za jedną osobę) (bigos, karkówka z rusztu x2, kaszanka, smalec, ogórki kiszone, sałatka, gorąca herbata, chleb, ketchup + musztarda) - Śniadanie 15zł (za jedną osobę - szwedzki stół) - Zakwaterowanie: 1) pokój jednoosobowy 65zł wówczas całkowity koszt imprezy na jedną osobę 115zł ( zakwaterowanie + grill + śniadanie) 2) pokój jednoosobowy z dostawką 95zł (65zł +30zł) czyli koszt pokoju dzielimy na dwie osoby i jest taniej wówczas całkowity koszt imprezy na jedną osobę 97,50 ( zakwaterowanie + grill + śniadanie 3) pokój dwuosobowy 100zł wówczas całkowity koszt imprezy na jedną osobę 100zł ( zakwaterowanie + grill + śniadanie) 4) pokój trzyosobowy 135zł wówczas całkowity koszt imprezy na jedną osobę 95zł ( zakwaterowanie + grill + śniadanie) W tym roku zobaczymy czy bedziemy robic tez 2 dniowy czy moze 3 dniowy Tu macie stronke osrodka http://klobuk.osir.olsztyn.pl/ W tym roku Świeta Wielkanocne wypadaja pózno to myslelismy nad terminem 13-15 Maj Jak bedziemy miec wiecej szczegółow to poinformujemy Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 ja jestem chętny na taki wypadzik... Może ktoś jeszcze pojedzie Panie i Panowie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 W tym roku Świeta Wielkanocne wypadaja pózno to myslelismy nad terminem 13-15 Maj matury mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Podoba mi się taki pomysł *** Manny... pytałeś może o Dirta 2 dla mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Pytałem, jak na razie złe wieści - brak ori. Ale jeszcze 2 kumpli mi nie odpowiedziało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No właśnie... moi znajomi też mają alergię na oryginały no ale nic... może się jeszcze uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 ja też będę chętny na taki wyjazd koszty są ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 ja tez sie pisze na ten wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 ja też będę chętny na taki wyjazd koszty są ok ale to było rok temu i 1 nocka w tym roku planujemy 2 nocki takze troche drozej bedzie ale jak bedziecie chetni to zapraszamy wkoncu trzeba sie integrowac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 no ja zobacze jak z tymi dwiema nockami by było.. ale myśle że na jedna to pojade napewno :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 no niestety pewnie trzeba będzie wolne kołować na piatek bo z piątku na sobotę byśmy dali w dekiel :drunk: w sobotę umieramy :polew: i leczymy kaca a w niedziele rześcy i gibcy wracamy do domów 1. piatek melanz 2. sobota gry i zabawy 3. niedziela pełna kulturka i powrót :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Super miejsce też w to wchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Co prawda do tego wyjazdu to jeszcze 3 msc ale mam nadzieje że troche nas pojedzie na te 2 dni [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 08:29_________________________________________________Powinno być już w miarę ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dzieńdoberek http://www.smog.pl/wideo/42053/najlepsza_scena_filmowa_jaka_w_zyciu_widziales_robot/ :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 no niestety pewnie trzeba będzie wolne kołować na piatek bo z piątku na sobotę byśmy dali w dekiel :drunk: w sobotę umieramy :polew: i leczymy kaca a w niedziele rześcy i gibcy wracamy do domów 1. piatek melanz 2. sobota gry i zabawy 3. niedziela pełna kulturka i powrót :gwizdanie: no podoba mie sie to...wstepnie jestem chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi