manny90 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 No to jeszcze tylko jeden egzamin Na stypendium jadę, będzie kasa na mody Jędrek pytania jakie ja miałem wysłałem na forum naszego kierunku. Nie pamiętam pytań pozostałych 2 osób. Na pewno było też coś w stylu Czy zarządzanie projektami jest odrębną dziedziną nauki i dlaczego. Generalnie pełen luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 no słyszałem, że ogólnie lajtowo i podpowiadała trochę.. mam nadzieję, że mi też się uda chociaż na 3 i mieć spokój.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 no słyszałem, że ogólnie lajtowo i podpowiadała trochę.. mam nadzieję, że mi też się uda chociaż na 3 i mieć spokój.. Mi się udało na 5 rozwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Nowek o ile sie nie myle to MichalG23 kupil gdzies w Twoich okolicach mieszkanie :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 16:26_________________________________________________jest tu ktoś czy kujawsko-pomorskie zapadło w sen zimowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Nowek o ile sie nie myle to MichalG23 kupil gdzies w Twoich okolicach mieszkanie :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Luty 2011, 16:26_________________________________________________jest tu ktoś czy kujawsko-pomorskie zapadło w sen zimowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 podpowie ktos jakie dystanse? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=76542.435 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henias1987 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 witam rozbilem swoje a4 i sprzedaje na czesci to co zostalo potrzebuje ktos cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 A co zostało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 jakieś zdjęcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 witam rozbilem swoje a4 i sprzedaje na czesci to co zostalo potrzebuje ktos cos? daj fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 szkoda ze nie awant... bo antene bym wzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henias1987 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 nie mam fotek czesciowo juz go rozebralem przod skasowany maska blotniki chłodnica lampyprzednia szyba reszta ok i tylni prawy blotnik i zderzak[br]Dopisany: 03 Luty 2011, 00:01_________________________________________________jak cos to fotki czesci moge zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siucek Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Odnośnie mojej przygody z autkiem, uszczelka od pokrywy silnika przyczyną wycieku. Zastanawia mnie fakt, że w przeciągu 14 miesięcy użytkowania wymieniam ją już 3 raz :mysli: Jakieś sugestie ??? Poza tym wyciek płynu chłodzącego. Ale w tym wypadku trzeba było dobry zacisk założyć gdzieś na trójniku. Pozdrawiam i życzę miłego dnia!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Siucek a moze cos tam masz krzwego...glowice czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siucek Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Odnośnie mojej przygody z autkiem, uszczelka od pokrywy silnika przyczyną wycieku. Zastanawia mnie fakt, że w przeciągu 14 miesięcy użytkowania wymieniam ją już 3 raz :mysli: Jakieś sugestie ??? Poza tym wyciek płynu chłodzącego. Ale w tym wypadku trzeba było dobry zacisk założyć gdzieś na trójniku. Pozdrawiam i życzę miłego dnia!!!! Ewentualne sugestie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=184647.new#new [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 09:06_________________________________________________ Siucek a moze cos tam masz krzwego...glowice czy cos To jest jedna z opcji!! Prawdopodobnie dam do sprawdzenia ale dopiero po 10-tym. A czy temperatura może mieć wpływ Teraz uszczelka poszła mi dzień po tym jak w nocy zapierdzielałem do Toronto, but był bardzo ciężki!! Następnego dnia jak tylko ruszyłem po rozgrzaniu silnika poczułem smrodek :disgust: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Marek but nie powinnien miec na to wplywu...a jesli glowica jest walnieta o odrobine to wtedy but moze wysrac uszczelke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 A nie jest tak, że przy LPG może się szybciej upalić uszczelka? Majki zdaje się tak miał Nowa uszczelka, planowanie i można śmigać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi