the_troll Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam Audi A4 B5 Avant 2001 1.9 TDI 115KM licznik Jager Proszę o podanie krok po kroku procedury procedury aktywacji czujnika zapięcia pasów bezpieczeństwa. Kontrolka zapala się i gaśnie przy zapalaniu. Gong też jest bo sprawdzałem Vagiem test wyjścia. Wiem że trzeba wejść w licznik Select 17 (Instrument Cluster) STG Codierung -> Funktion 07 / Coding -> Function 07 tylko nie kumam tych wartości cyfrowych. Wiem że najlepiej odczytać kod zapisać a później zmieniać.
Góral.tz Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 ale to nie ma sensu bo kontrolka zapala sie tylko na chwilkę i gaśnie niezależnie od zapiętych psów chyba że masz czujniki w fotelach??
the_troll Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Opublikowano 5 Lutego 2011 A jak sprawdzić czy mam czujniki. Jaki jest kod wyposażenia tego bajeru??
Góral.tz Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 tego to nie wiem ale czy w b5 było coś takiego?? nie wiem
vauxhall95 Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 bylo bylo napewno W USA bylo,ba nawet widzialem jak to dziala
Rekomendowane odpowiedzi