igore36 Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Radio rozladowalo mi akumulator i nie moge go teraz otworzyc z pilota, a zamkow nie mam ani w drzwiach, ani w klapie ;( Mozna jakos otworzyc auto,a lbo chociaz maske zeby dostac sie do aku?
Konrad.jpg Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Podłącz się z prostownikiem w rozrusznik...
igore36 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 z autem stojacym na parkingu? srednie rozwiazanie
jihad Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 No to kablami rozruchowymi z innego auta.
igore36 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 ale gdzie mam te kable podlaczyc jesli mam zamknieta maske?
jihad Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Od spodu do rozrusznika, do grubego kabla, który idzie od akumulatora - to "+". Minus do masy, a masa jest wszędzie.
igore36 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 a np do kabelkow od zarowek podswieltenia tablicy rejstracyjnej?
jihad Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 No ale one nie są podłączone do akumulatora bezpośrednio jak rozrusznik, tylko poprzez włącznik pozycyjnych, który jest w tej chwili wyłączony. Musisz podłaczyc sie do elementu, na którym jest stały plus z akumulatora. Prawdopodobnie na trąbce sygnału dźwiekowego tez jest stały plus, ale myślę, że gorzej tam dojść jak do rozrusznika.
igore36 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 podlaczylem do jednej z zarowek tablicy i tylko zapalila sie druga ;/ a gdzie dokladnie jest rozrusznik, albo kabel od niego?
jihad Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Konkretnie z której strony to nie wiem, ale musi być w pobliżu skrzyni, przy kole zamachowym.
igore36 Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Opublikowano 6 Lutego 2011 wpialem sie w kabelki od centralnego zamka klapy i wszystko git
kris_lpgcars Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 A podzielisz się bardziej dokładnym info może się kiedys przyda
igore36 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 a czym tu sie dzielic? wyciagasz ta poduszke gumowa ktora wciskasz, aby otworzyc klape, wypinasz kabelki, zdzierasz izolacje i podlaczasz prostownik
Rekomendowane odpowiedzi