woodzuu Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 chyba nie myślałeś ze foto z profilu jest moje ???
cool506 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 :polew: Nie napisałem what-co tylko why dlaczego w sensie diesel SI
cool506 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 niemam nic do diselków Ja tez nie mam ale wiem ze miałes inne plany, dlatego pytam, sprzedałeś niebieskiego?? Nie dziwnie zmiana z takiej mocy na 100ps? kiedy jakieś mody?? Pochwal sie co tam w serii
woodzuu Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 niebieskiego? masz na mysli tego niebieskiego? co do modów to narazie tempomat elementy podswietlenia podłokietnik .
cool506 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2011 niebieskiego? masz na mysli tego niebieskiego? co do modów to narazie tempomat elementy podswietlenia podłokietnik . kojarze Garba, Twoj?? dobra sprawa ja ostatnio tez sprawiłem sobie tempomat i fisa full.
woodzuu Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 ja ci kuźwa dam garba :polew: :polew: to ty nie wiesz jak wygląda garb :wallbash: tak ten ogórek (vw transporter t2b rocznik 78) mój ci a w zasadzie był.. teraz rozglądam się zaczymś starszym. tez odblokowałem fisa . przedwczoraj założyłem ambiente ( ledy za lusterkiem podświetlajace wajche biegów) teraz zabieram sie za kratki nawiewów
cool506 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2011 ja ci kuźwa dam garba :polew: :polew: to ty nie wiesz jak wygląda garb :wallbash: tak ten ogórek (vw transporter t2b rocznik 78) mój ci a w zasadzie był.. teraz rozglądam się zaczymś starszym. tez odblokowałem fisa . przedwczoraj założyłem ambiente ( ledy za lusterkiem podświetlajace wajche biegów) teraz zabieram sie za kratki nawiewów wim ze ogor to ogor, ja tam mowie garba bo mam garbuska cabrio z 63r ori kolor podobny do twojego ogora. A ta b6 to chyba bieda byla ?? Bez urazy oczywiscie. Grunt ze audi i wszystko da sie dorezac, jak cos to dawaj znaka, moja z checia poswieci przykladem do niektorych modow!!
woodzuu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 może i bieda ale dobrze udokumentowana, w dobrej cenie, no i miało to być wozidło dla żony. twój 1.8 ile bierze w miescie?
cool506 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 może i bieda ale dobrze udokumentowana, w dobrej cenie, no i miało to być wozidło dla żony. twój 1.8 ile bierze w miescie? 11l gazu Jak dla żony MEGA silnik, ja cały czas pije do tego ze miałeś w h mocy w b5 i takie tez miałes zamiary do b6, ale rozsądek zawsze wygrywa, moja po sezonie idzie pod młotek jednak, a6 c6 sie szykuje tez avant , rodzina zaczyna sie powiekszac
Kazik123 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 panowie ma ktos kompa z k-g zapalił mi sie check i jestem ciekaw co to bo autko jedzie jak należy ja równiez pytam czemu diesel ? ceny z dzisiaj to PB tańsze od ropniaka o kilka groszy wiem że diesel mniej pali, ale części droższe jak w tym tygodniu odpaliłem auto może 2 razy a reszte czasu w garazu jak przed każdymi świętami zapie.... w razie czego dajcie znać z kompem
woodzuu Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 chyba ze sie ropke kupuje ponizej 4 zł mam kompa jakby coś ...
cool506 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 NIe lej syfu a kompa Kaziu mozesz do mnie tez walic jak cos na pw napisz to ci koma dam
Kazik123 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Opublikowano 24 Grudnia 2011 już po sprawie, chłopak sąsiadki ma kompa słaby skład mieszanki żona wyjeżdziła mi paliwo prawie do zera ( fis wskazywał 20km) i do tego jej eko driving dzięki za chęci skorzystam inny razem kiedy robimy mini-spota mi pasuje dzisiaj bo musze wyjechac z domu bo żona stoi przy garach zresztą sami wiecie wczoraj 2,5 godz. byłem na myjni w razie czego dajcie znać
cool506 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2011 wczoraj 2,5 godz. byłem na myjni :polew: Nie no ja dzis odpadam, jeszcze w lozku leze, do kuchni do zony nie wchodze lepiej Nie jezdzij czesto na rezerwie bo pompa siada szybciej... WESOŁYCH ŚWIAT !!!
Rekomendowane odpowiedzi