Voucher Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Powiedzcie mi czy mam prawidłowo ustawione światła. Tak wyglądają w pozycji 0: A tak w pozycji III: Mam wrażenie że ta lewa strona wogóle sie nie podnosi i nie wiem czy tak powinno byc. Lampy to Valeo zespolone.
mcm Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 jeśli sie nie podnosi powinno byc widac ze sie nie rusza, u mnie podnosza sie obydwa
Voucher Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Opublikowano 25 Listopada 2007 Problem rozwiazany, mozna usunac .
pre_pl Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Problem rozwiazany, mozna usunac . po co usunąć ? Napisz co było i jak rozwiązałeś taki problem...
lukaszr Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Pewnie był odpięty silniczek od regulacji poziomu albo był źle wsunięty w reflektor, bo lewy w ogóle nie ruszał się góra/dół.
adadur Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Tu nie tylko silniczek coś nie domaga ale ustawienie świateł sie kłania.
lukaszr Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Ale mimo wszystko prosimy kolegę Voucher żeby napisał co zrobił. Może komuś się to kiedyś przyda.
Voucher Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Po prostu w lewej lampie poluzowal sie jeden kabel idacy do kostki. Spowodowalo to ze kostka dokladnie nie łączyła z reflektorem przez co zginęła mi regulacja . Światła ustawiane były na przeglądzie także wszystko jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi