audimaniak24 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 witam wyskoczył mi taki błąd 575ciśnienie w przewodzie dolotowym przekroczona wartość kontrolna błąd sporadyczny turbo mam nowe zrobione na nim około 7 tys łapie czasami muła do 3 tys ale później ciągnie niewiem o co chodzi
andrewsc Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Przeładowanie turbo, mam to samo. Mogły się zapiec kierownice turbo lub coś z n75.
audimaniak24 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 koledzy które to sa te zaworki n 75 i n18 zeby je zamienić pomóżcie
andrewsc Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 n75 pomiędzy chłodnicą a silnikiem, czarny z białą końcówką. Też musze podmienić bo czyszczenie nic nie dało...
slaviozo Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 najpierw poczytaj o temacie ... mimo ze jestem tu swierzynka to juz wiem co nieco o tym bo czytam i czytam .. naprawde to nie boli a bedziesz madrzejszy ... tu masz foto ... co i jak... bezposredni link http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4335e20d7fe76851.html moze by tak zrobic jakis podwieszony na temat turbo n75 notlaufów czy pomp wtryskowej bo widze ze w audi to klasyka i kazdego spotka predzej czy pozniej ?
elmo814 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 tematow tego typu jest masa na forum, wystarczy uzyc szukajki a nie powielac watek ktory jest znany na wylot ,, watek wyladuje w koszu wyczysc turbo , sprawdz weze podcisnienie i n75 tyle !!
Rekomendowane odpowiedzi