Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Malowanie dekor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sprayem taki efekt? podziw dla ciebie, chyba u siebie tez tak zrobię, na jakie listwy nakładałeś lakier na drewno?

Opublikowano

sprayem :wink4:

dekory oryginalnie były takie jak na desce, aluminium anodowane (chyba?)

Opublikowano

jak prysne na drewniane dekory to będzie git? ktoś zna odpowiedz?

Opublikowano

jak dobrze zmatowisz i odtłuścisz to będzie git

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam :hi: i podłączę się pod temat , też przymierzam się do pomalowania dekorów u siebie w polifcie B5 , u mnie niestety ale mam granatowe wnętrze co nie strasznie razi w oczy , drewnopodobne dekory i jasne skórzane fotele i boczki i teraz tak, od strony kierowcy wytarł się jasny uchwyt do zamykania drzwi i to denerwujące drewno do niczego nie pasuje w związku z tym że oklejenie dekorów , uchwytów zamykania drzwi , popieliniczki i paska nad radiem przy przełącznikach mogła by się z czasem odklejać a żaden karbon moim zdaniem tu nie pasuje wymyśliłem żeby przemalować wszystko co jest w drewnie na kolor jasny (ecru) poler jak najbardziej zbliżony do uchwytów zamykania drzwi wraz z nimi, niżej klika fotek jak to wygląda, w nocy mniej (oświetlenie zimna biel led) denerwuje ale w słoneczny dzień :wallbash: co o tym myślicie ?

6532b5247ead1f36m.jpg

a67c2bd9352ef3f2m.jpg

884bbc2ac6b62386m.jpg

Opublikowano

moim zdaniem będzie to fajnie wyglądało tym bardziej przy takim wnętrzu :good:

Opublikowano

No, może być dość ciekawy efekt :good:

Opublikowano

Ja chciałem swoje listwy psiknąć w jakiś ciekawy biały kolor, ale to nie byłby to chyba dobry pomysł ? (wnętrze jest czarne)

Opublikowano

Wypasik to wyglada:)

Opublikowano

moje dekory wyglądają tak

a99e18ea0459a22dm.jpg 22d3576218b62d85m.jpg 29b05729d5aa5738m.jpg 9cd516eb63435076m.jpg

lakier to czarna perła z palety VW

Opublikowano

moje dekory wyglądają tak

a99e18ea0459a22dm.jpg 22d3576218b62d85m.jpg 29b05729d5aa5738m.jpg 9cd516eb63435076m.jpg

lakier to czarna perła z palety VW

co profi, to profi :good: efekt końcowy sporo lepszy niż u mnie :kox:

to jeszcze przy okazji moje listwy po zamontowaniu:

dscn0061k.jpg

• 5 tygodni później...
Opublikowano

W B6 mam standardowe dekory - imitacje drewna. Planuje je oczyscic i pomalowac bez podkladu i wczesniejszego zmatowienia. Utrzyma sie lakier na takiej powierzchni czy nie bardzo :?:

Opublikowano

W B6 mam standardowe dekory - imitacje drewna. Planuje je oczyscic i pomalowac bez podkladu i wczesniejszego zmatowienia. Utrzyma sie lakier na takiej powierzchni czy nie bardzo :?:

Jak bardzo głupie jest to pytanie ? :kox:

Opublikowano

jeśli nie zmatowisz wcześniej powierzchni to jak ma się na tym lakier trzymać :?:

Opublikowano

To tak jakbyś pytał czy ciasto drożdżowe wyrośnie bez drożdży :wink4: Co to za filozofia zmatowić listwy? Akurat tych listew możesz nie podkładować jeśli są w idealnym stanie, ale bez matowienia szkoda Twojej roboty. Pomalujesz a potem mocniej zawieje i lakier zdmuchnie :wink4:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
ramka_2.jpg
Opublikowano

no ładnie wyszło :banan: