Artur82 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Witam! Jak w temacie...chodzi mi o to jak wyjac trzecie swiatlo spotu...bo mam zimne luty na gniazdku i nie bardzo wiem jak to ustrojstwo wyciagnac Moze ktos juz kiedy wyciagal i podpowie jak sie za to zabrac... PS.. szukajki uzylem ale nic nie pokazala
wojtas-audi Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Szarpiesz i wychodzi, diody spalone - cale światło do wymiany, w aso ok 130 zł
Artur82 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 -- Pozdrawiam. Sławek dzięki wielkie... PS. z tą wymianą calej lampki jesli przepali się jedna dioda to juz przesadzili... Masz gdziesz taka instrukcje cala w formie elektronicznej??
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Szarpiesz i wychodzi, diody spalone - cale światło do wymiany, w aso ok 130 zł Racja...
ROBERT Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 U mnie przepaliła się jedna dioda ( myślałem że są tam zwykłe W5W ) jak sprawdziłem , że trzeba wymienić całe światło ( 170 zł w ASO ) myślałem , że mnie ch***j strzeli , olałem sprawę i jeżdżę tak dalej
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 U mnie przepaliła się jedna dioda ( myślałem że są tam zwykłe W5W ) jak sprawdziłem , że trzeba wymienić całe światło ( 170 zł w ASO ) myślałem , że mnie ch***j strzeli , olałem sprawę i jeżdżę tak dalej Ja też tak jeżdżę po tym jak się dowiedziałem, że trzeba całość wymienić. Ale co dziwne tylko co jakiś czas mam info na FISie, że jest problem ze światłem stopu...?
ROBERT Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Możliwe , że któraś z diod się przepala i czasami zamruga i wtedy wyłapuje to FIS
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Możliwe , że któraś z diod się przepala i czasami zamruga i wtedy wyłapuje to FIS No też tak właśnie myślę choć "dziurę" w świetle mam chyba cały czas...
Artur82 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 a dlaczego nie mozna kupic w elektroniku nowej diody i przelutowac
ROBERT Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Jest to całe zalane , ciężko byłoby to jakoś rozmontować , ... chociaż "Polak potrafi" :gwizdanie: ... jak się troszkę ociepli spróbuję się bardziej przyjrzeć temu światełku
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Jest to całe zalane , ciężko byłoby to jakoś rozmontować , ... chociaż "Polak potrafi" :gwizdanie: ... jak się troszkę ociepli spróbuję się bardziej przyjrzeć temu światełku :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi