neku Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 nie wydaje mi się jestem tradycyjny co do czyszczenia turbo
aju Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie kombinujecie, mój znajomy zrobił to na odwal szczotką drucianą (miedzianą) i kawałkiem dostępnego papieru ściernego oraz starą szmatą... jego AFN po tym zabiegu przejechał już ponad 20tyś bez noutlafa
neku Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 no własnie jak sie ma dryg do mechaniki to można z gówna bombe zrobić
pokson Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 po prostu byłem ciekawy czy ktoś próbował. Taka elektrolizą to z karzdego zakamarka rdza wychodzi, nie wiem jak z nagarem.
neku Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 ja tylko mam nadzieje że turbo tylko bedzie do szyszczenia bo zastanawiam sie czy regenerować jak juz czy nowa bo na allegro sa za 999zł ale za regeneracje też tyle wezmą[br]Dopisany: 16 Luty 2011, 20:14_________________________________________________Witam Kończe temat. Krótko mechanik wyczyścił turbo powiedział że za***ane było rozruszał ogarną temat profesjonalnie powiedział że turbo dobrze wygląda i nie mam sie martwoć zaraz lepiej muszę tylko kupić jeszcze n75 nowy bo tamten niedomaga ale czuc różnice w mocy.
knipex Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 To albo rozruszal albo wyczyscil bo jezeli wyczyscil to nie trzeba rozruszac a co do zaworu to troche szkoda kasy skoro mozna wyczyscic a nowy ori to koszt 580 zł.Co do turbiny to na forum za 450 kupisz.
neku Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 no to wyczyścił bo całą rozebrał a jak moge go wyczyścić(n75)
dante0018 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 http://moteo.pl/forum/zawor-N75-brak-mocy-przymulone-auto-problem-z-wkreceniem-sie-na-obroty-190 I sprawdz tą czerwoną membrane gumową czy nie ma uszkodzeń
Rekomendowane odpowiedzi