kamil830 Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Jak rozpoznać czy w aucie mam nagłośnienie firmy BOSE?
skalarx Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 po pierwsze jeżeli jest BOSE to radio po uruchomieniu wyświetla BOSE przez kilka sekund (chociaż napis można włączyć i bez oryginalnego wzmacniacza BOSE - tylko po co? ). po drugie jeżeli AVANT to w jednym ze schowków w bagażniku jest subwoofer i wzmacniacz z napisem BOSE (może być też sub nokia lub harman -> ale to nie BOSE). Jeżeli sedan, to głośniki SUB są chyba na tylnej półce i mają zielone naklejki BOSE z modelem itd po trzecie niektóre głośniki BOSE mają wytłoczony napis BOSE na kopółce (np. w przednich drzwiach w B5 I sub w A6) po czwarte fajnie gra :gwizdanie:
miczek Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 po drugie jeżeli AVANT to w jednym ze schowków w bagażniku jest subwoofer i wzmacniacz z napisem BOSE (może być też sub nokia lub harman -> ale to nie BOSE). Dokładniej to wygląda tak po trzecie niektóre głośniki BOSE mają wytłoczony napis BOSE na kopółce (np. w przednich drzwiach w B5 I sub w A6) W B6 raczej wszystkie(w dzwiach przednich i tylnich). U mnie przynajmniej tak jest :>
alvaro Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 Jak rozpoznać czy w aucie mam nagłośnienie firmy BOSE? kody wyposażenia...
truckmaniac Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 No to nie mam BOSE ;( Mam suba w bagażniku i wzmacniacz Harmann. czy da się (P&P) założyć BOSE, czy trzeba coś przerabiać?
Rekomendowane odpowiedzi