matig7 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Czy ktoś wysyłał maskę kurierem? Jeśli tak to jaką firmę polecacie i jakie mniej więcej koszty?
lukaszlsw Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Z mojego doświadczenia polecam DPD i DHL odradzam K-ex. Ale czym byś nie wysłał to i tak różnie może być (niejedno widziałem jeśli chodzi o przesyłki) I ubezpiecz obowiązkowo. Ostatnio sporo korzystałem z usług Poczty i wcale nie jest źle jak mówią. Wszystko doszło całe i w zadziwiająco szybkim czasie, i duuużo taniej niż kurierem (jeśli nie posiadasz umowy z firmą) No to tyle ode mnie:)
Tedi35 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Co poniektóre firmy wymagają od przesyłek takich rozmiarow umieszczenia na palecie a wtedy cena skacze do góry.
grzesiek88 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 ja rok temu dostałem maske Pocztexem i powiem że przyszła cała nawet nie ryśnięta
Fifiński Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Ostatnio wysyłałem paczke pocztexem - wysłałem ze śląska o 14, na następny dzień o 12 byla w piotrkowie tryb. nietknięta Tak że polecam
matig7 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 Ok, dzięki za odpowiedzi. Napiszcie jeszcze jaki koszt wysłania pocztexem.
beneq Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Tylko musisz ją dobrze zapakowac - najlepeij jakas folia bąbelkowa + karton i wszystko streczem ładnie zawinąc.
binio-stg Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Podłącze się pod temat, będę miał do wysłania zderzak. Z racji że nie mam umowy z żadną firmą kurierską chciałbym go wysłać Pocztą, czy poczta ma jakieś limity wielkości paczek
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Z racji że nie mam umowy z żadną firmą kurierską www.kurjerzy.pl
binio-stg Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Dzięki Wychodzi za 5 dyszek da radę wysłać
jarko Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Z racji że nie mam umowy z żadną firmą kurierską www.kurjerzy.pl https://www.wysylajtaniej.pl/ Jakieś dziwne umowy z kurierami to już przeszłość Zamawiasz, robisz przelew, drukujesz, a na drugi dzień chłop przyjdzie i odbierze paczkę... Czego chcieć więcej
Rafal1988Lodz Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 zderzak wysylalem ostatnio dhlem i wyszlo kolo 70zl
RafuZG Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 jedź na najbliższy szrot daj chłopakom 10 i oni ci to spakują, sam tak robiłem
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Z racji że nie mam umowy z żadną firmą kurierską www.kurjerzy.pl https://www.wysylajtaniej.pl/ Jakieś dziwne umowy z kurierami to już przeszłość Zamawiasz, robisz przelew, drukujesz, a na drugi dzień chłop przyjdzie i odbierze paczkę... Czego chcieć więcej Tak...tylko z UPS przy umowie masz 40 % zniżki na paczki
jarko Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Tak...tylko z UPS przy umowie masz 40 % zniżki na paczki Ale od ceny jaką masz w linku który podałem :?:
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Tak...tylko z UPS przy umowie masz 40 % zniżki na paczki Ale od ceny jaką masz w linku który podałem :?: No i właśnie tu kończy się moja wiedza na ten temat Podrążę temat bo ciekawi mnie to od dawna.
jarko Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Tak...tylko z UPS przy umowie masz 40 % zniżki na paczki Ale od ceny jaką masz w linku który podałem :?: No i właśnie tu kończy się moja wiedza na ten temat Podrążę temat bo ciekawi mnie to od dawna. To sprawdź Sobie ceny. Nie trzeba żadnej umowy, dzięki takim serwisom internetowym już jest tanio i atrakcyjnie
FAFAL Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 http://www.wysylajnajtaniej.pl/ Polecam [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 22:06_________________________________________________jarko takie pytanie jak zmienić adres odbioru przesyłki?
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 To sprawdź Sobie ceny. Nie trzeba żadnej umowy, dzięki takim serwisom internetowym już jest tanio i atrakcyjnie Dla porównania.. paczka którą wysyłałem ( kierownica ) przez serwis kurjerzy.pl - zapłaciłem 27,99 zł. Za wysłanie takiej samej paczki przy umowie kolega płaci coś koło 13 zł :gwizdanie: Jak różnica cenowa była by na poziomie 2-3 zł to nie opłaca się umowy..a jak w grę wchodzi 40-50 % to już warto się tym zainteresowac Tak dla porównania..wysłanie tej samej paczki za pośrednictwem poczty to koszt 15 zł
jarko Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 jarko takie pytanie jak zmienić adres odbioru przesyłki? Ale gdzie :?: To sprawdź Sobie ceny. Nie trzeba żadnej umowy, dzięki takim serwisom internetowym już jest tanio i atrakcyjnie Dla porównania.. paczka którą wysyłałem ( kierownica ) przez serwis kurjerzy.pl - zapłaciłem 27,99 zł. Za wysłanie takiej samej paczki przy umowie kolega płaci coś koło 13 zł :gwizdanie: Jak różnica cenowa była by na poziomie 2-3 zł to nie opłaca się umowy..a jak w grę wchodzi 40-50 % to już warto się tym zainteresowac Tak dla porównania..wysłanie tej samej paczki za pośrednictwem poczty to koszt 15 zł No niewiele mi to mówi... Jaka jest waga tej kierownicy :?: Sprawdź ceny w linku jaki wkleiłem Na wysyłajtaniej za paczki 15-20kg płaciłem 19zł, poczta ma cenę 30zł za podobną usługę :gwizdanie: Pomijając fakt stania w kolejce gdzie tu Ci kolo do domu przychodzi po odbiór Wszystko zależy co wysyłasz i jakiej jest wagi.
Rekomendowane odpowiedzi