dawid195a Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam mam z tylu sonary( lexusy) , zamierzam je wymienic ale dopiero na wiosne, znacie jakis sposób aby te lampy nie parowaly? da sie cos wogole z tym zrobic? Tylko nie piszcie ze tak ,,kupic lampy ori po 2 lifcie " Czytalem troche o tym ale nie ma konkretnego sposobu ,chyba ....
Gość spedyt Opublikowano 26 Listopada 2007 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zdjąć, wysuszyć i jak będziesz zakładał to posmaruj uszczelkę środkiem, który stosuję się na uszczelki drzwi żeby nie przymarzały
dawid195a Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Opublikowano 27 Listopada 2007 ok dzieki sprobuje i tego ,mam nadzieje ze wkoncu pomoze coś .
schiller Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 a oprocz suszenia wyczysc jakims srodkiem do mycia szyb. na brudzie latwiej osadza sie para...
xxxWIELKIxxx Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 apropo skoro Ci paruja... tez mam lexusy i u mnie problem polegal na tym ze: 1. parowaly 2. stala skropolona woda a przyczyna to wina uszczeliki. Obsylikonowalem lampe po dokladnym, wysuszeniu bezbarwnym soudal i jest git...pzdr
Rekomendowane odpowiedzi