A4_Dominik_WAW Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Może sam temat wydaje się dziwny bo kolor w aucie jest kwestią gustu a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje :gwizdanie: Założyłem ten wątek ponieważ chcę wysłuchać waszej opinii odnośnie zakupu A4 B7 avant w czerwonym kolorze. Wiadomo że taka czerwień wiąże się ze specjalnym traktowaniem auta - lakier po jakimś czasie robi się matowy. Co myślicie o sprzedaży takiego auta - czy będę miał z takim kolorem problemy jeżeli przyjdzie mi już sprzedać auto ? Moja opinia odnośnie kolorów jest taka B6 avant - czarny, srebrny B6 sedan - niebieski (nie granta), szary B7 avant - czarny, czerwony, biały B7 sedan - czerwony (odnośnie reszty nie mam opinii) Chodzi mi głównie o ten czerwony w B7 avant - warto w to iść żebym później nie został na lodzie z takim autem - mi się podoba a Wam ? Za wszystkie opinie dziękuje
jedrekx Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 no czerwony to rzecz gustu, do niektórych aut (np. do takiego jak ma bajk) pasuje. no, ale właśnie.. czy później nie będzie problemów ze sprzedażą? jak będzie moda na czerwony to na pewno nie a jak nie będzie mody.. to nie wiadomo..
sancho80 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 mi to sie sni po nocach zolty sline avant...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 No właśnie tego się obawiam że na czerwony trzeba znaleźć amatora. Teraz już wypierany z mody jest biały kolor a słyszałem że na topie jest oczywiście czarny mat (nie występujący raczej w oryginale) oraz taki rudo - rdzawy i brąz. A powiem Wam że jestem bardzo ciekawy jak wygląda taka A4 B7 w ciemnym metalicznym brązie ? - moim zdaniem może być Qrde ale to nie salon że mogę sobie wybierać, mam ofertę czerwonego avanta w b7 i to mnie zastanawia - czy warto .... :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 15:30_________________________________________________ mi to sie sni po nocach zolty sline avant... A piszesz o B7 ? Też mi się podoba ale powiem Ci że ten kolor już na maxa zobowiązuje - koniecznie i tylko s-line z czarnymi wykończeniami i na feldze 18 to minimum. Bo jeżeli wszystko ori i żółty kolor to mi to bardziej przypomina naszą najbardziej popularną (nie czytaj najlepszą) firmę świadczącą usługi spedycyjne I chyba na żółty trzeba znaleźć jeszcze większego amatora niż na czerwień - ale żółty bardzo pozytywnie
David Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 ja zawsze mowie ze jak czerwone auto to tylko ferrari a zolte lambo na innych autach raczej mi sie nie podobaja te kolory
marcin_o23 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 czerwony avant w b7 plus czarne dekory, gril, relingi i do tego czarna felga, ciemna szyba i bedzie
A4_Dominik_WAW Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 czerwony avant w b7 plus czarne dekory, gril, relingi i do tego czarna felga, ciemna szyba i bedzie Dokładnie o takie coś mi chodzi !! ale czy inni podzielają moje zdanie żebym później nie został sam przy z sprzedaży z moim gustem
marcin_o23 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 myślę że w takiej konfiguracji nie będzie problemu ze sprzedażą, sam jakbym taką widział to
Kolkov Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 zolte lambo na innych autach raczej mi sie nie podobaja te kolory dla mnie imola yellow na audi wygląda koxfc**j B5 B6 B7 B8
antonio Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Założyłem ten wątek ponieważ chcę wysłuchać waszej opinii odnośnie zakupu A4 B7 avant w czerwonym kolorze. sam osobiście jakiś czas temu przymierzałem się do zakupu B7 AVANT w kolorze czerwonym ale nie kupiłem ze względu na jej stan techniczny była fajna - s-line w śroku a z zewnątrz gleba i ładne koło 19" tylko, że sturany silnik miała a nie powinna bo miała 1.9 BKE
A4_Dominik_WAW Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 Mi osobiście imola yellow najbardziej podoba się w B7 natomiast najmniej w B8 kolorek z Porsche GTR3 W RS4 wygląda ale czy diesel-kowi wypada ? no ale w sumie żółty i czerwony mniej wyzywające nie są :gwizdanie: dla mnie na
majuDJ Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Ja tam lubię charakterystyczny kolor Java Green w Audikach.
m@riucha Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 mi to sie sni po nocach zolty sline avant... mi się taki sen prawie ziścił, jak jechałem do niemiec po auto to mi sprzed nosa takiego s-lina sprzątnęli ;( 2h mi zabrakło; 1,9TDI Q 17" fele
macieek Opublikowano 18 Lutego 2011 Opublikowano 18 Lutego 2011 ja zawsze mowie ze jak czerwone auto to tylko ferrari a zolte lambo na innych autach raczej mi sie nie podobaja te kolory Zolte tez jest dobre 911 turbo :>
sardo Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Panowie i panie jaki kolor ? tylko czarna smoła to pasi najlepiej
Rekomendowane odpowiedzi