yaro97 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam, kilka dni temu uderzyłem nogą w deskę rozdzielczą - podczas wsiadania i pojawiła mi się plamka pod znakiem C, po kilku dniach już nie widać C (sopnie celsjusza) rozlewa się coraz bardziej. Czy to możliwe żeby był tak delikatny i pękał od uderzenia przy wsiadaniu. Czy wie ktoś czy da się to naprawić, albo wymienić.
KL4K50N Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Raczej to już licznik masz do wymiany. Bo naprawa LCD to koszt około 350zł. Ale nie wydaję mi się, że to od uderzenia noga. Wręcz jest to nie możliwe . Zwykły zbieg okoliczności .
lolek3003 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Po odpowiedz na swoje pytanie proponowalbym udzielic sie do Pana z tej strony http://aceef.pl/index.html Wiem ze naprawa wyswietlacza FIS kosztuje u niego 100zl ale w przypadku zanikajacych lini a jak bd w Twoim przypadku nie wiem. Warto zapytac Pzdr
zajec Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Łatwiej byłoby coś powiedzieć jakbyś dał zdjęcie. W aceef za 100zł dają nowy klej i to pomaga jak nie widzisz całych linii (zobacz zdjęcia na ich stronie), jak u Ciebie widać cyfre ze stopniami, a nie widać samej literki C to będzie to raczej uszkodzenie mechaniczne wyświetlacza i trzeba by go wymienić. Ale możesz się do nich odezwać, może wymienią jakoś tanio. I jak założysz nowy, to będziesz miał pewność, że nie zacznie blaknąć za pół roku, a jak kupisz cały licznik na allegro to nigdy nie wiadomo...
Rekomendowane odpowiedzi