adams0083 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam pewnie juz były takie tematy ale nie mogłem znaleść. Bo mam taki problem coś mi trzeszczy z tyłu w kombi w okolicy podsufitki i nie wiem co i jak to sprawdzić czy nie ma problemu ze zdemontowaniem plastików bo nie chce czegoś pourywać proszę o jakieś rady.
marda16 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 a czy to czasem nie tylna roleta zamocowana do oparcia ociera o boczek ? u mnie tak jest i niedługo się tym zajmę ,bo podsufitka to wątpię
pawel1380 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Sprawdź mocowanie tylnych oparć tzn czy są zatrzaśnięte porządnie.Może je rozkładałeś?
Grisza79 Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 adams0083 posadz kogoś z tyłu, pojeżdzi chwile, i niech się przysłucha czy to faktycznie podsufitka, bo też mi się jakoś nie chce wierzyć że to podsufitka.
adams0083 Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Opublikowano 16 Lutego 2011 oparcia juz sprawdzałem ale sprzawdze jeszcze rolete ale nie wiem czy nie było cos kombinowane przez poprzedniego właściciela ale dzieki mam nadzieje że znajde problem pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi