Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Podświetlenie zegarów, radia oraz klimatyzacji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Odebrałem dziś auto z warsztatu po wymianie paska rozrzadu i widzę że moje zegary sa inaczej podświetlone. Od razu zgłosiłem to w warstacie. Powiedzieli mi że to sie gdzieś ustawia, ale nie wiedzieli gdzie.

Opiszę co i jak. Gdy mam odpalone auto i otwarte drzwi, wszystko podświetla się dobrze, gdy zamykam drzwi po chwili wszysko lekko przygasa. Zachowanie powtarza się podczas wykonywania tej czynności tak wiec wyglada na to że wszystko działa tylko że zmieniło sie jakieś ustawienie które lekko mi je wygasza.

Moje pytanie, gdzie mozna to zmienić? Sprawdziłem całą konsole i nic nie znalazłem.

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Zacznij od znaczków + i - przy liczniku. Jeżeli to nic nie da przyłóż rękę do do radia bo tam jest czasami czujnik który przygasza wyświetlanie deski rozdzielczej.

Opublikowano

zegary01.jpg

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano

Dzięki wielkie. Mój problem polegał na tym ze najpierw chciałem wybrać jakiś tryb (MODE) a potem użyć przycisków +/-.

Jeszcze jedno pytanie. Skąd można pobrac/kupić taką instrukcję obsługi ? Moja jest cała po niemiecku a w dodatku nie było tych obrazków.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mi się wydaje, że takie instrukcje są tylko w serwisie albo były dodawane do aut kupionych w polskim salonie. Napisz na spotach w Twoim województwie może ktoś Ci pożyczy instrukcje to sobie odbijesz na xero. To są tylko moje podejrzenia jeżeli się mylę to sorki :hi:

Opublikowano

Dzięki wielkie. Mój problem polegał na tym ze najpierw chciałem wybrać jakiś tryb (MODE) a potem użyć przycisków +/-.

Jeszcze jedno pytanie. Skąd można pobrac/kupić taką instrukcję obsługi ? Moja jest cała po niemiecku a w dodatku nie było tych obrazków.

Pozdrawiam

http://www.auditimes.pl/topic/337-instrukcja-obslugi-audi-a4-b6/ 5 sekund w googlach :tongue4:

Opublikowano

Pozdrawiam

http://www.auditimes.pl/topic/337-instrukcja-obslugi-audi-a4-b6/ 5 sekund w googlach :tongue4:

Nom więc tak jak mówiłem - sorki bo mogę się mylić :decayed: