Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Malowanie alufelg 17 cena i jaki kolor ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, czy 300 zl za pomalowanie 4 alufelg 17 " tylko z przodu to duzo jak myslicie ?

nie proszkowo tylko u lakiernika samochodowego

Opublikowano
  • Autor

falgi sa w takim stanie

moje_17.jpg

[br]Dopisany: 16 Luty 2011, 17:58_________________________________________________

a w jakim stanie sa felgi :cool1: bo to tanio jest

czy ja wiem czy tanio jak za same czola ?
Opublikowano

Mój kolega maluje po 200 zł za komplet. I nawet trwale to trzyma.

Opublikowano
  • Autor

a on maluje cale felgi czy tez tylko czoła ?
Opublikowano

Cena normalna, zwykle maluje sie tylko czola, malowanie srodkow mija sie z celem;) Chyba ze na zapas do bagaznika hehe

Opublikowano

Marnie to widze.... za taką cene. "nawet trwale" to znaczy że po roku znowu do malowania ?
Opublikowano
  • Autor

panowie a powiedzcie mi czym wypelnia sie glebokie zadrapania w aluminium bo boje sie ze taki kit samochodowy moze odpasc razem z lakierem gdy felga bedzie sie naprezac ?

na jaki kolor byscie radzili pomalowac te alufelgi ?

Opublikowano

300 zł u lakiernika to niby nie jest dużo, ale za tą cenę możesz pomalować profesjonalnie proszkowo. Nie widzę sensu malowania felg w taki sposób.. pomalujesz proszkowo i będziesz spał spokojnie :) Kumpel malował 2 tygodnie temu komplet 4 felg 17'' w Warszawie. Nie trzeba było ich prostować i nie miały uszczerbków ale były zrysowane. Pomalowane na czarny połysk oczywiście proszkowo i zapłacił z tego co pamiętam prawie 300 zł

Opublikowano

A możesz kolegi zapytać gdzie malował w tej cenie bo ja też będę musiał o tym pomyśleć.

:hi:

Opublikowano

Ok dziś zapytam o dokładny namiar. Sam się przymierzam do takiego malowania. Jego felgi w czarnym połysku wyglądały mega :) no a poza tym jest gwarancja

Opublikowano

Ok to czekam na info ja bym uderzył w czarny ale mat z taką grubą granulacją :)

Opublikowano
  • Autor

wie ktos moze czy te dekielki male z logo audi z felg 15 " beda pasowaly do felg 17 " ? czy to jest jeden wymiar czy sie roznia?

Opublikowano

będą pasować

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

będą pasować

ok dzieki[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 20:51_________________________________________________fele dzis poszly do malowania na srebrno, metodą na mokro :)[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 22:09_________________________________________________witam ponownie felgi odebrane z prostowania i pomalowane oto efekt

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=189224.0[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 14:26_________________________________________________mam pytanie a mianowicie czy oryginalne alufelgi audi s line maja numer seryjny, kazdy komplet ma inny numer ?

Opublikowano

Oryginalne mają na pewno nabity numer. Z tego co mi wiadomo to numer jest ten sam dla konkretnego modelu felgi.

Opublikowano
  • Autor

Oryginalne mają na pewno nabity numer. Z tego co mi wiadomo to numer jest ten sam dla konkretnego modelu felgi.

aha ok dzieki