Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Logi dynamiczne ALVO wozu :) do oceny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

z tą temperaturą to luz jak zmienię czujnik to wtedy będę się martwił jak dalej będzie taka za***ista :D[br]Dopisany: 29 Listopad 2007, 10:36 _________________________________________________no i rozrząd zmieniony jako że śpieszyliśmy się ze szwagrem na Andrzejkowe party to nie zdążyliśmy zmienić filtra paliwa oraz czujnika temp paliwa ale to może uda się zrobić dzisiaj a jak nie to gdzieś tak we wtorek po powrocie z DE to zrobię nowe LOGI (jak kabelek dojdzie)

Opublikowano

Alvaro nadal masz niestabilne doładowanie, widać to było jak robiliśmy moda po logach oraz po przebiegach linii na wykresie i widać to nadal.

Opublikowano
  • Autor

to Witek kiedy będziesz u Dawida ??? :wink4: to "zajrzymy" do tej sztangi... :polew:

mam nowe logi ale jeszcze bez zmienionego czujnika temp. paliwa i filtra paliwa oraz tak jak prosił Pre (bez wlanego dodatku do czyszczenia wtrysków - blok 13, wrzuciłem też, bo auto po zmianie rozrządu, ustawienie konta synchronizacji - blok 4)

Pre log 13 zrobię jeszcze raz jak będę wracał z DE (bo tego Vavoline doleję jak będę jechał do DE) to zobaczymy czy coś się polepszyło...

Wiem już że termostat teraz jest GITES !!! i LukaszR nie będzie mnie musiał :bicz2::polew:

Logi w pierwszym poście, z uwagi i komentarze dziękuję (pierwszy raz robiłem logi "sam" - pomagał mi kuzyn - brat gościa o loginie "wosiek" - Młody dzięki za pomoc !)

Opublikowano

Wiem już że termostat teraz jest GITES !!! i LukaszR nie będzie mnie musiał :bicz2::polew:

Nareszcie, bo jak patrzyłem na te 80 stopni przy dawaniu mu w palnik to mi się serce krajało :D

Opublikowano

nie martwi Cię przeładowanie powyżej 4000rpm bo wtedy praktycznie N75 olewa robotę i nie zbija już ciśnienia :/ przy 4500 jest już 400mbarów :shocked:

ja bym go nie kręcił powyżej 4000rpm

Opublikowano
  • Autor

ja w jeździe codziennej aż tak go nie pałuję jak podczas Logów...

Opublikowano

a ja mogę powiedzieć na ten temat ylko jedno: paździoch :gwizdanie:

Opublikowano

a ja mogę powiedzieć na ten temat ylko jedno: paździoch :gwizdanie:

Czemu ja się nie dziwie, że widzę taką wypowiedź poźka :D

Opublikowano
  • Autor

poziek znamy się tylko z forum i wiem że jesteś anty gnojowy więc się nie obrażam ale... może 300 koni to to nie jest ale to nie jest auto do wyścigów - spod świateł i tak daje radę a w podróży z Tobą i tak wygrywam bo co z tego że trochę lepiej przyspieszysz i trochę szybciej pojedziesz jak tą zyskaną odległość stracisz stojąc pod dystrybutorem... :evil:;)

Opublikowano

ALV nie zczaiłeś o co chodzi... Jak piszę paździoch to z zazdrości :wink4: Także pierdzielnąłem ci z komplementa brachu :evil:

Wszystkim rozsądnym ludziom polecam tdi i wcale nie jestem anty tdi :P:P

Jestem anty kombi - buahahahhahahahahahahahahhahaha :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

ALV nie zczaiłeś o co chodzi... Jak piszę paździoch to z zazdrości :wink4: Także pierdzielnąłem ci z komplementa brachu :evil:

Wszystkim rozsądnym ludziom polecam tdi i wcale nie jestem anty tdi :P:P

Jestem anty kombi - buahahahhahahahahahahahahhahaha :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

nie zczaiłem ale tak czy siak się nie obrażam... :polew: KONIEC OT !!

Opublikowano

alv, jakies dalsze mody planujesz?

Opublikowano

alv, jakies dalsze mody planujesz?

Pytanie retoryczne ... on nigdy nie przestanie ;)

Opublikowano

No od ostatnich minela juz kupa czasu... niby zarzeka sie, ze nie bedzie wiecej inwestycji :gwizdanie:

Opublikowano

No od ostatnich minela juz kupa czasu... niby zarzeka sie, ze nie bedzie wiecej inwestycji :gwizdanie:

Jemu to chyba wystarczy tego.

Tym bardziej, że ma ośkę i już przy tej mocy jest problem z trakcją :)

Opublikowano

No z moca to przystopował ale teraz było mu w głowie licht-paket no coś tam z S-line by rzeźbił - podziwiam taki zapał

Opublikowano
  • Autor

trakcja mnie dobija także więcej mocy mówię stanowcze nie ale nie mówię NIE rezaniu - nie długo przybędą lampki pod nogi kierowcy i pasażera od licht paket i diody w przedniej lampce (bo nawiewy jak wiecie już są) szukam też podświetlanego schowka na monety i uchwytu na kubki, a na dniach przyjdą do mnie blendy głośników z napisem BOSE (tak dla bajeru hyhy) ale kończyć mi to OT bo pójdą kropki ! :polew:

PROSZĘ O KOMENTOWANIE NOWYCH LOGÓW

Opublikowano
PROSZĘ O KOMENTOWANIE NOWYCH LOGÓW
A co tu komentować ... szerokiej drogi tylko :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

no to w takim razie GITES ! :D

Opublikowano

A co tu komentować ... szerokiej drogi tylko :gwizdanie:

Tylko to, że mógłbyś kupić sobie jakiś dodatek do paliwa (korekcje) i zdecydowanie nie zalecam wkręcania go wyżej niż 4200 obr (są przeładowania nawet 0,4-0,5 mbar), ale to i tak się prawie nie robi oprócz logów, aczkolwiek robiąc logi ja kręcę na maxa do 4200-4300, bo wyżej nie ma sensu.

Jeden z naszych spotowiczów dowiedział się, że do wyczyszczenia dobrze układu wtryskowego idealnie nadaje się Mixol, czyli to do dwusuwów. Na 50L paliwa wlewa się 100-150g Mixolu i przejeżdża 2 zbiorniki - podobno nawet Andrzej Poniedziałek to sprawdzał i rzeczywiście pomaga.

Ale kolega najpierw przetestuje i będziemy wiedzieli co i jak :)