Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Trojmiejska Scena Tuningowa...AFN 260KM .... the besciaki z mojej okolicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Spokojnie :) Jeszcze zawitam . Nie będziesz chłopcze niszczył opini warsztatu mojego mechanika .

:polew:

Opublikowano

mega watek :polew:

Opublikowano
Spokojnie :) Jeszcze zawitam . Nie będziesz chłopcze niszczył opini warsztatu mojego mechanika .

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

też tam będe chipsa robił i na 260hp :naughty:

Opublikowano

Serie będziesz miał mocną to do 300 dobiją lekko :decayed:.

Aż nie wiarygodne jak ludzie są naiwni, przez to tracą kupę siana.

Opublikowano

dzwoniłem do wspomnianej firmy gość mówi że ze 130ps PD powinien dojść do 400ps bo to mocne silniki :wallbash: trzeba szykować 10tys i udać się na CZIPA :polew:

Opublikowano
dzwoniłem do wspomnianej firmy gość mówi że ze 130ps PD powinien dojść do 400ps bo to mocne silniki wallbash trzeba szykować 10tys i udać się na CZIPA

spadłem z krzesła... :decayed: to juz 200 KM Diesle to przeżytki :wallbash:

Opublikowano

Ciekawe czy z 1.8T pocisną na 400ps na seryjnych gratach :evil: Aż się wieżyć nie chce :decayed:

Opublikowano

Masakra :wallbash:

Odrazu bym na policyje z tym pojechał i zamknął tym specom zakład.

Taki certyfikat to o kant ciula można sobie :wallbash:

Ciekawe jak im pójdzie 3.0,pewnie lekko 500 wypluje :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

z 3.0 to myślę że z 700ps by zrobili po zastosowaniu turbinki dolotowej :polew:

Opublikowano

dzwoniłem do wspomnianej firmy gość mówi że ze 130ps PD powinien dojść do 400ps bo to mocne silniki :wallbash: trzeba szykować 10tys i udać się na CZIPA :polew:

Opublikowano

Poważnie dzwoniłeś ?? To teraz zadzwoń do TVN Turbo i niech jadą ze swoją skoda... może mnie ludzi ten oszust nakręci.

Ciekawe czym był w dzieciństwie karmiony ....

Opublikowano

do TVN T strach dzwonić bo jak odbierze pan z "zakupu kontrolowanego".........po za tym myślę że pan z pasiora B4 i tak zrobi ładną borute za te mody... :hi:

Opublikowano
  • Autor

Jaja sobie robisz ...

Powaga? Moze oni juz beke z tego tez kreca czy to na serio bylo? :shocked:

Opublikowano

No no... za 10 tys. będę objeżdżał eSkę, już zaczynam zbierać :evil:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ja właśnie dzwoniłem pod numer z tej strony http://www.cylex.pl/firmy/digifant-auto--mechanika-i-elektronika-samochodowa-10860093.html i pytałem jaki koszt byłby podniesienia mocy w Audi A6 3.0 TDI to powiedział, że jest tak zawalony robotą i ze mam zadzwonic za jakies 2 tyg.

A jak sie go zapytałem ile by taka przyjemność kosztowała i ile koni mozna by osiągnąć to stwierdził, że potrzebuje dokładne dane auta i musiałby wszystko poobliczać bo z renkawa nie wie na ile te silniki moga byc podkręcone.

Wydaje mi sie, że koleś wyczuł sprawe i dlatego nie odpowiada na takie pytania bo robi sie goraco koło jego firmy :)

Brak mi słów na takich debili.

Opublikowano

...to wcześniej był widocznie bardziej rozmowny,za dużo jest szumu wokół jego firmy :gwizdanie:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jebać go dzwońmy non stop - powiedzieć trzeba że z polecenia od komendanta stołecznej dzwonimy bo nim Nyski i Polonezy Caro podkręcał na 399KM ... i się do tej pory dobrze sprawują

• 2 lata później...