Hardjack Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 Przy wymianie tarcz musiałem odkręcić jarzmo zacisku i niestety objechałem śruby i teraz poszukuję numeru katalogowego dwóch śrub, którymi dokręca się jarzmo (mocowanie) zacisku -A4 `96r. 1.8
Hardjack Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 Ta śruba co jest na tym rysunku, to jest mocująca ale zacisk do jarzma, przychodzą takie dwie jedna na dół tak jak jest pokazane na rysunku i jedna do góry. Ja potrzebuję śruby mocujące jarzmo do "piasty" (nie wiem dokładnie do czego ono jest przykręcone).
Dev Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Kolego jezeli nie znasz prawidłowych pojęc czesci to nie pisz co potrzebujuesz tylko jaki nr z ETKI i po kłopocie, scan masz powyzej
Hardjack Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 A ty kolego czytaj dokładnie posty, bo jakbym znał numer z etki, to nie zakładałbym tematu na forum Wysłałem ci adres mailowy na priv, a ty mi podesłałeś zdjęcia felg które chcesz sprzedać??
Dev Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 przeczytałem wyraznie Twój post i dlatego odpisałem Kolega Mech15 wrzucił Ci scan z ETKI tych srub a Ty piszesz że potrzebujesz srub mocujacych jarzm potem piszesz że to sa sruby które mocuja jarzmo do "piasty" co jest wierutna bzdurą, wiec podaj numer srub ze scanu i bedzie po problemie a w Twoim "wydaniu" piasta to tak na prawde ZWROTNICA za foty sorry nie miały isc do Ciebie tylko do innego Kolegi
Rekomendowane odpowiedzi